Om u beter van dienst te zijn maakt Mandemakers gebruik van cookies. Meer informatie.Sluiten

START DE 3D KEUKENPLANNER
PROFESSIONEEL, HANDIG EN SNEL.

KIES JE KEUKENOPSTELLING
KIES EEN RECHTE, HOEK OF EILANDOPSTELLING.

ONTWERP JE DROOMKEUKEN
ONTWERPEN, OPSLAAN EN DELEN.

3D KEUKENPLANNER: ONTWERP IN 3 STAPPEN UW NIEUWE KEUKEN


Zelf uw keuken ontwerpen met een keukenplanner is leuk. Zeker als u de keuken direct in 3D kunt bekijken! Met ons gratis programma is het makkelijker dan ooit om uw droomkeuken in te richten. De eindeloze mogelijkheden in werkbladen, apparaten en keukenkasten zullen u direct inspireren. Het eindresultaat? Een realistisch en professioneel ontwerp.

Waarom de 3D keukenplanner?

Met onze 3D keukenplanner kunt u niet alleen de sfeer en feeling bepalen van uw droomkeuken,maar het geeft u ook de mogelijkheid om direct na te denken over lastige zaken, zoals de indeling. bekijk welke keukenopstelling het meest geschikt is en deel uw keuken logisch en functioneel in en. Kijk wat de juiste plek is voor je spoelbak, koelkast en kookplaten. Houd rekening met voldoende tussenruimte, werkruimte en kastruimte.


Onze 3D keukenplanner werkt het beste met Internet Explorer.
Geen Internet explorer? Download hier.

ONTWERP VERDER VANUIT BESTAANDE KEUKENS.
SELECTEER EEN KEUKEN EN VERANDER ZELF DE KLEUR, WERKBLAD OF VOEG ELEMENTEN TOE.
M-COLLECTIE MODULAR
Haal frisse kleuren in huis door de hoogglans lak, verkrijgbaar in 10 kleuren. Hoekkeuken met stenen blad, brede lades en greeploze hoogglans keukenkasten. Inclusief Bauknecht combimagnetron, vaatwasser en schouw afzuigkap.
SIEMATIC S2
De nieuwe SieMatic S2 biedt onbeperkte mogelijkheden voor individueel design. Zowel verticaal als horizontaal toegepaste ErgoGrip profielen geven niet alleen gemakkelijk toegang tot de bergruimtes, ze zorgen ook voor een oogstrelende vlakverdeling.


Knopen doorhakken en keuzes maken

Een nieuwe keuken uitzoeken kan voor veel stress zorgen. Er zijn immers oneindig veel keuzes die gemaakt moeten worden. Denk aan de kleuren, materialen en de indeling. Bedenk altijd dat u een lange tijd met uw nieuwe keuken moet doen. Veel mensen kiezen daarom voor een tijdloze keuken. Deze kunt u uiteraard ook prima ontwerpen met de keukenplanner.

Kies bijvoorbeeld voor een neutrale keuken in een basiskleur. Uiteraard kunt u hier wel moderne en geavanceerde apparaten in verwerken. Wilt u een tijdloze, maar unieke keuken? Ga dan voor kleine, opvallende details. Denk aan bijzondere handgrepen, planken of kranen. Deze kunt u later altijd weer makkelijk vervangen.

ARIADNE AT HOME KEUKEN
Deze doordachte opstelling in gedistingeerd oudwit en warme houtfinish. Twee kleuraccenten die prachtig matchen met het strakke werkblad, dat samen met de fraai verzonken apparatenwand is voorzien van zéér complete apparatuur.


Speel met ruimte, kleur en materiaal

Naast een prettige look moet een keuken natuurlijk ook praktisch zijn. Het is de bedoeling dat u straks met veel plezier de lekkerste gerechten kunt klaarmaakt. De regel luidt: hoe meer werkplek, hoe beter! Maak daarom van uw loze ruimtes opbergruimte door planken, kasten of rekken op te hangen. Met de 3D keukenplanner kunt u ook eindeloos spelen met kleuren en materialen. Gaat u voor een landelijke look met een houten aanrechtblad of heeft u liever een moderne look? Is het gelukt om uw nieuwe keuken te ontwerpen met de keukenplanner? Dan kunt u deze opslaan, uitprinten en natuurlijk meenemen naar een Mandemakers Keukens vestiging bij u in de buurt.