Om u beter van dienst te zijn maakt Mandemakers gebruik van cookies. Meer informatie.Sluiten

START DE 3D KEUKENPLANNER
PROFESSIONEEL, HANDIG EN SNEL.

KIES JE KEUKENOPSTELLING
KIES EEN RECHTE, HOEK OF EILANDOPSTELLING.

ONTWERP JE DROOMKEUKEN
ONTWERPEN, OPSLAAN EN DELEN.

3D keukenplanner: uw keuken ontwerpen in slechts 3 stappen?


Een keuken ontwerpen was nog nooit zo gemakkelijk. Met onze keukenplanner kunt u in slechts 3 stappen uw keuken ontwerpen compleet in 3D. De keukenplanner biedt de mogelijkheid om heel eenvoudig uw droomkeuken te tekenen.

Waarom uw keuken ontwerpen in 3D?

Niet alleen zorgt de keukenplanner ervoor dat u uw droomkeuken visueel kunt maken, u doet ook nog eens inspiratie op door de eindeloze mogelijkheden in materialen, apparatuur en indelingen. Komt u er zelf niet uit? Maak dan een afspraak met onze keukenspecialisten in één van onze vestigingen zodat onze keukenspecialisten samen met u uw droomkeuken kunnen uittekenen.


Onze 3D keukenplanner werkt het beste met Internet Explorer.
Geen Internet explorer? Download hier.

ONTWERP VERDER VANUIT BESTAANDE KEUKENS.
SELECTEER EEN KEUKEN EN VERANDER ZELF DE KLEUR, WERKBLAD OF VOEG ELEMENTEN TOE.
M-COLLECTIE MODULAR
Haal frisse kleuren in huis door de hoogglans lak, verkrijgbaar in 10 kleuren. Hoekkeuken met stenen blad, brede lades en greeploze hoogglans keukenkasten. Inclusief Bauknecht combimagnetron, vaatwasser en schouw afzuigkap.
SIEMATIC S2
De nieuwe SieMatic S2 biedt onbeperkte mogelijkheden voor individueel design. Zowel verticaal als horizontaal toegepaste ErgoGrip profielen geven niet alleen gemakkelijk toegang tot de bergruimtes, ze zorgen ook voor een oogstrelende vlakverdeling.


Een keuken ontwerpen is knopen doorhakken en keuzes maken

Een nieuwe keuken ontwerpen is keuzes maken en uitzoeken wat je precies wilt kan voor veel stress zorgen. Er zijn immers oneindig veel keuzes die gemaakt moeten worden, als u uw keuken in 3D ontwerpt kunt u meteen zien hoe deze keuzes uitpakken. Denk aan de kleuren, materialen en de indeling.

Een keuken ontwerpen is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse kost. Wij geven u daarom graag wat tips mee. Een keuken gaat uiteraard meerdere jaren mee en je wilt natuurlijk niet dat je er na enkele jaren al op uitgekeken raakt. Veel mensen kiezen daarom voor een tijdloze look. Kies bijvoorbeeld voor een neutrale keuken in een basiskleur. Uiteraard kunt u hier wel moderne en geavanceerde apparaten in verwerken. Wilt u een tijdloze, maar unieke keuken? Ga dan voor kleine, opvallende details. Denk aan bijzondere handgrepen, planken of kranen. Deze kunt u later altijd weer makkelijk vervangen zonder dat u een hele nieuwe keuken hoeft aan te schaffen. Dus wilt u een tijdloze keuken, kies dan voor een rustige basis.

keuken ontwerpen

keuken ontwerpen

ARIADNE AT HOME KEUKEN
Deze doordachte opstelling in gedistingeerd oudwit en warme houtfinish. Twee kleuraccenten die prachtig matchen met het strakke werkblad, dat samen met de fraai verzonken apparatenwand is voorzien van zéér complete apparatuur.


Speel met ruimte, kleur en materiaal

Naast een prettige look moet een keuken natuurlijk ook praktisch zijn. Het is de bedoeling dat u straks met veel plezier de lekkerste gerechten klaarmaakt. Veel mensen vinden het fijn om veel werkruimte te creëren in de keuken. Hier is niet bij iedereen even veel ruimte voor, maak daarom van uw loze ruimtes opbergruimte door planken, kasten of rekken op te hangen om zo efficiënt mogelijk met uw ruimte om te gaan. Ook hierin kan onze 3D keukenplanner inzichten bieden. Met de 3D keukenplanner kunt u ook eindeloos spelen met kleuren en materialen en de keuken ontwerpen die echt bij u past. Gaat u voor een landelijke look met een houten aanrechtblad of heeft u liever een moderne look? Is het gelukt om uw nieuwe keuken te ontwerpen met de keukenplanner? Dan kunt u deze opslaan, uitprinten en natuurlijk meenemen naar een Mandemakers Keukens vestiging bij u in de buurt. Uw eigen keuken ontwerpen was nog nooit zo gemakkelijk!