Om u beter van dienst te zijn maakt Mandemakers gebruik van cookies. Meer informatie.Sluiten

START DE 3D KEUKENPLANNER
PROFESSIONEEL, HANDIG EN SNEL.

KIES JE KEUKENOPSTELLING
KIES EEN RECHTE, HOEK OF EILANDOPSTELLING.

ONTWERP JE DROOMKEUKEN
ONTWERPEN, OPSLAAN EN DELEN.

In 3 stappen uw keuken ontwerpen?


PROBEER DE HANDIGE 3D KEUKENPLANNER NU UIT.

Zelf uw keuken ontwerpen is leuk. Zeker in 3D. Met dit gratis programma is het gemakkelijker dan ooit om uw droomkeuken in te richten. De eindeloze mogelijkheden in werkbladen, apparaat, keukenkasten, etc. blijven inspireren en uw ontwerp ziet het er al snel professioneel en realistisch uit.

Probeer bij het design van uw keuken in 3D meteen rekening te houden met een functionele en logische keukenindeling. Creëer een ideale keukenopstelling met spoelbak, koelkast en kookplaat. Houd hierbij met name de ruimte tussen spoelbak en kookplaat klein, omdat u deze intensief zult gebruiken. Zorg voor voldoende werkruimte op het aanrecht en voldoende keukenkasten en -laden.

Is uw persoonlijke 3D-ontwerp van uw keuken helemaal naar wens? Dan kunt u deze opslaan, uitprinten en natuurlijk meenemen naar een Mandemakers Keukens vestiging bij u in de buurt.

Onze 3D keukenplanner werkt het beste met Internet Explorer.
Geen Internet explorer? Download hier.

ONTWERP VERDER VANUIT BESTAANDE KEUKENS.
SELECTEER EEN KEUKEN EN VERANDER ZELF DE KLEUR, WERKBLAD OF VOEG ELEMENTEN TOE.
M-COLLECTIE MODULAR
Haal frisse kleuren in huis door de hoogglans lak, verkrijgbaar in 10 kleuren. Hoekkeuken met stenen blad, brede lades en greeploze hoogglans keukenkasten. Inclusief Bauknecht combimagnetron, vaatwasser en schouw afzuigkap.
SIEMATIC S2
De nieuwe SieMatic S2 biedt onbeperkte mogelijkheden voor individueel design. Zowel verticaal als horizontaal toegepaste ErgoGrip profielen geven niet alleen gemakkelijk toegang tot de bergruimtes, ze zorgen ook voor een oogstrelende vlakverdeling.

ARIADNE AT HOME KEUKEN
Deze doordachte opstelling in gedistingeerd oudwit en warme houtfinish. Twee kleuraccenten die prachtig matchen met het strakke werkblad, dat samen met de fraai verzonken apparatenwand is voorzien van zéér complete apparatuur.