Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Beleef Barletti bij hét huis van keukens

Ontvang nú een Boretti BBQ t.w.v. €1299 cadeau* bij aankoop van een Barletti keuken. Maak eenvoudig een afspraak bij één van onze showrooms voor persoonlijk advies voor uw nieuwe Barletti keuken.

Deze actie loopt van 14 tot en met 26 juni

U bent van harte welkom bij hét huis van keukens

Plan eenvoudig uw afspraak in voor professioneel advies op maat of om inspiratie op te doen voor uw nieuwe keuken. We verwelkomen u graag met huisgemaakte appeltaart en een glimlach. Nieuwsgierig naar onze inspirerende collecties en naar wat we voor u kunnen betekenen? Kies hieronder een tijd en locatie die voor u schikt: 

Dompel uzelf onder in italiaans design bij de exclusieve Barletti collectie van Mandemakers Keukens

Italiaans design | Barletti Giorno 

Voor liefhebbers van puur Italiaans design, de Barletti Giorno karmijnrood matlak. Deze bijzondere keuken met luxueus marmer werkblad is een echte topper in de woning. Het grote kook- en spoeleiland met bar element biedt voldoende zitplaats voor gasten, terwijl er gekookt kan worden op hoogwaardig AEG apparatuur en u hier de heerlijkste italiaanse pasta’s bereidt. Het strakke ontwerp van deze keuken uit onze Barletti collectie krijgt een glamoureus tintje door de gouden kraan en spoelbak.

Deze bijzondere collectie is exclusief verkrijgbaar bij Mandemakers Keukens. Met strakke lijnen, luxe ontwerp en internationale allure, is het gegarandeerd een lust voor het oog. De keukens zijn in talrijke varianten verkrijgbaar, maar allemaal hebben ze één ding gemeen: de Italiaanse design keukens blinken uit in kwaliteit, creativiteit en pure klasse.

Luxe look | Alcamo

Exclusief keukendesign. Twee woorden die mooi passen bij deze ruime Barletti keuken, die is afgewerkt met hoogwaardige materialen en apparatuur. Aan het ontwerp is veel aandacht besteed en niets is aan het toeval overgelaten. Wat direct opvalt zijn de twee eilanden die tot de grond doorlopen in matte superwitte fronten. Het is symmetrisch geplaatst tegenover de ingebouwde kastenwanden die zijn vervaardigd uit zwart eiken.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de luxe designkeukens van Barletti? Mandemakers Keukens heeft in iedere showroom een Barletti shop-in-shop, waarbij we altijd de nieuwste keukens van dit exclusieve merk tonen. 

Boretti | Ceramica Medium

Graag brengen we het italiaanse design niet alleen naar uw keuken, maar ook naar de tuin. Deze aansprekende kamado barbecue brengt u in de verleiding om alle kooktechnieken te gebruiken voor het bereiden van een grigliata van hoog niveau.

Ceramica is uitermate geschikt voor het koken van low en slow gerechten, om te grillen, roken, stomen en bakken. Terwijl u grilt met een gesloten deksel, zorgt de ovale behuizing voor isolatie en reflectie en houdt deze de warmte en hete lucht langdurig vast. Hierdoor gebruikt u minder houtskool, wat het een duurzaam alternatief maakt voor gewone barbecues.