Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Keukentrends bij hét huis van keukens

In onze bijzondere showrooms vindt u alle stijlen en opstellingen die u maar kunt bedenken. Of u nu op zoek bent naar een donkere of lichte keuken, een strakke of landelijke keuken, bij ons kunt u deze ervaren, zien én voelen.

Ontvang nú een JURA cadeau bij aankoop van een keuken*. 

Gaat u voor gewone koffie, espresso of een cappuccino? Of heeft u een eigen uniek koffie recept? Het kan allemaal met een JURA koffiezetapparaat.

De stijlvolle S-serie in scherp, sculpturaal design straalt in alle opzichten kwaliteit en precisie uit. Deze verenigt het beste uit de compacte klasse met elementen uit het premiumsegment en weet zelfs te verrassen.

JURA S8

Fenomenaal in compact design

Tot wel 15 specialiteiten stromen na aanraking van het touchscreen-kleurendisplay in het kopje. Dat is te danken aan talrijke topinnovaties. De Professional Aroma Grinder maalt de koffiebonen nog preciezer, twee keer zo snel en dat met volledig behoud van het aroma.

U kunt zelfs voor 8 personen koffierecepten opslaan. Zo drinken uw familie en vrienden ook altijd hun favoriete koffie. 

Eerst een bakje koffie uit een JURA proeven? Dat kan! Kom het proeven in onze inspirerende showroom. Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Zo bent u altijd verzekerd van een persoonlijk advies.

VOORDELEN VAN EEN AFSPRAAK

  • Persoonlijk en uitgebreid advies op maat
  • We nemen alle tijd voor u en uw nieuwe keuken
  • De laatste keukentrends in onze showroom
  • Met huisgemaakte appeltaart en een glimlach

Onze adviseurs staan voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies.