Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Keukentrends bij
hét huis van keukens…

De laatste trends en innovaties kunt u vinden bij hét huis van keukens. Zoals ook kookveldafzuiging waardoor een afzuigkap niet meer nodig is. Hierdoor krijgt u een strak en minimalistisch design in uw keuken. 

Tijdens keukentrends bij hét huis van keukens ontvangt u nú de BORA GP4 cadeau* (t.w.v. €2.743,-) bij aankoop van een keuken. Daarnaast ontvangt u ook nog  gratis de speciale 4-delige downdraft pannenset van KOQI.* Zo maakt u direct optimaal gebruik van uw nieuwe BORA kookplaat.

Maak eenvoudig onderstaand een afspraak in één van onze showrooms. Onze adviseurs helpen u graag met persoonlijk advies. 

*actievoorwaarden van toepassing

Plan uw afspraak

Ontdek nú de BORA GP4 

De BORA GP4 is een kookplaat met een geïntegreerd afzuigsysteem dat direct de dampen afzuigt waar ze ontstaan. Dit zorgt voor meer ruimte, een strakkere uitstraling én een betere luchtkwaliteit in de keuken. Bovendien is de kookplaat veilig, gemakkelijk schoon te maken en heeft het een modern design. Ontdek deze kookplaat in één van onze showrooms bij u in de buurt.

Downdraft pannenset | KOQI 

De KOQI Polaris pannenset bestaat uit 4 pannen, waaronder 3 kookpannen en 1 steelpan. Het ontwerp is mooi en meer dan 50% van de materialen zijn gerecycled. De pannen hebben een drielaagse bodem met aluminium kern, wat zorgt voor gelijkmatige verdeling van warmte en langer warmte behoud. Het downdraft systeem zorgt voor betere afzuiging en verbruikt minder energie dan reguliere afzuigsystemen.