Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Wij mogen u weer inspireren en adviseren, welkom bij hét huis van keukens!

Update 14 januari 2022

Goed nieuws! De deuren van onze showrooms zijn weer voor u geopend. Wij zijn ontzettend blij jullie weer te mogen verwelkomen in onze inspirerende showrooms.  Maak hier eenvoudig en snel een afspraak.

De veiligheid en gezondheid van iedereen binnen en buiten onze showrooms heeft de hoogste prioriteit. Daar willen wij graag aan bijdragen. Zo schudden wij momenteel geen handen, dragen we mondkapjes én houden wij minimaal 1,5 meter afstand. 

Wilt u alvast inspiratie opdoen, bezoek dan hier onze virtuele showroom tour.

Laten we goed op elkaar blijven letten.

Warme groet,
Familie Mandemakers

Klantenservice telefonisch bereikbaar tussen 9.00-17.00 uur

De bezetting op onze klantenservice is beperkt vanwege Corona. We zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9.00-16.00 uur. Uiteraard kunt u via de service & contact pagina van onze website altijd vragen en/of opmerkingen doorgeven. We hopen op uw begrip en zullen er alles aan doen om u zo spoedig en goed mogelijk van dienst te zijn.

Bezoek aan huis voor inmeten, levering  & montage van de keuken 

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, te leveren en te monteren. Hierbij staat uw gezondheid en die van onze medewerkers op de eerste plaats. Daarom vragen wij u alle bekende veiligheidsvoorschriften te respecteren.

Al onze bezorgers en monteurs hebben uitgebreide instructies gekregen met betrekking tot de hygiënemaatregelen. Zo schudden wij geen handen, dragen mondkapjes en houden minimaal 1,5 meter afstand.