Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw


Hét huis van keukens weer geopend!

Op afspraak in de showroom of bij u thuis!

Update 9 maart 2021

Goed nieuws, de deuren van onze showrooms zijn weer (gedeeltelijk) open.

Wij zijn verheugd u op afspraak te mogen verwelkomen in een van onze inspirerende showrooms. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar om u de Mandemakers beleving te bieden die u verdient.

Liever advies aan huis? Dan kunt u uiteraard ook kiezen voor een huisbezoek van onze keukenadviseur. Wij brengen de inspiratie van onze showroom, maar dan gewoon bij u thuis. Zo kunnen we op basis van uw leefomgeving en wensen, goed beoordelen wat de mogelijkheden zijn. De adviseur kan zelfs de materialen van uw nieuwe keuken meenemen, zodat u deze écht kunt ervaren.

Wilt u alvast inspiratie opdoen, bezoek dan hier onze virtuele showroom tour.

Afspraak na inmeten

Heeft u een geplande afspraak in de showroom naar aanleiding van het inmeten van uw keuken, dan zal de verkoopadviseur contact met u opnemen om de details telefonisch of per video met u te bespreken.

Klantenservice telefonisch bereikbaar tussen 08:30 uur - 12:30 uur

We zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 12:30 uur. Uiteraard kunt u via de service & contact pagina van onze website altijd vragen en/of opmerkingen doorgeven.

Inmeten, levering & montage

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, te leveren en te monteren. Hierbij staat uw gezondheid en die van onze medewerkers op de eerste plaats. Daarom vragen wij u alle bekende veiligheidsvoorschriften te respecteren.

Al onze adviseurs, bezorgers en monteurs volgen de vastgestelde richtlijnen van het RIVM met betrekking tot de hygiënemaatregelen. Zo schudden wij geen handen, dragen mondkapjes en houden minimaal 1,5 meter afstand.

Laten we goed op elkaar blijven letten. Blijf gezond!

Warme groet,
Familie Mandemakers

Terug
Sluiten