Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Uw nieuwe keuken wilt u natuurlijk het liefst ervaren, zien én voelen. En dat begrijpen we bij Mandemakers!

De nieuwe keuken van Miljuschka. Een prachtige ruimte waar elke kookliefhebber zijn vingers bij aflikt. Niet zo gek, want als ervaren tv-kok en culinair expert weet Miljuschka precies wat een keuken nodig heeft.

Beperk je met de inrichting en styling van jouw interieur niet tot één ruimte, maar trek jouw favoriete look&feel zoveel mogelijk door. In dit blog zetten we de nieuwste keukentrends voor je op een rij én laten we zien hoe je de rest van jouw interieur hierbij betrekt.

Mandemakers Keukens staat garant voor de mooiste keukens van de allerbeste kwaliteit. Wil jij werken in een inspirerende omgeving met innovatieve producten, hoogwaardig design en de nieuwste trends in de markt?

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.

Mandemakers en vtwonen hebben hun krachten gebundeld. De ruim 40 jaar ervaring van Mandemakers in combinatie met de expertise van de beste stylisten van vtwonen heeft geleid tot het ontstaan van vijf unieke vtwonen keukens.

Keuken inspiratie doe je vooral op door binnen te kijken bij anderen. De familie Idzenga laat graag hun mooie nieuwe keuken zien, met als highlights de Quooker én de wijnklimaatkast. Zij genieten elke dag volop van hun nieuwe keuken.

Kosteloos
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.