Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Moderne en stijlvolle gaskookplaten

Gaskookplaten zijn al decennialang niet meer weg te denken uit de keuken. Deze eeuwenoude manier van koken voelt voor veel mensen vertrouwd aan, wat een gaskookplaat erg populair maakt. Daarnaast biedt koken op gas verschillende praktische voordelen. Benieuwd? Lees verder en ontdek of dit type kookplaat iets voor u is. .

De voordelen

Koken op gas is niets voor niets erg populair. Wij vertellen u waarom mensen dit type kookplaat graag in hun keuken hebben:

 • Nauwkeurige warmtebepaling. Het grote voordeel van een gaskookplaat is dat u ziet wat er gebeurt. Draait u het gas lager, dan reageert de kookplaat daar direct op doordat de vlam kleiner wordt. Hierdoor is de hittebron snel en eenvoudig te regelen.
 • Geschikt voor alle pannen. Stapt u over van inductie naar gas? Dan kunt u uw huidige pannen blijven gebruiken. Gas is namelijk geschikt voor alle pannen waardoor u geen nieuwe hoeft aan te schaffen.
 • Goedkoop. Wist u dat koken op gas het meest gunstig is voor uw portemonnee? Bovendien hoeft u geen ingrijpende aanpassingen te doen wanneer u voor een gaskookplaat kiest. Dit komt omdat vrijwel iedere keuken van een gasleiding is voorzien.

Een gaskookplaat als eyecatcher in uw keuken

Koken op gas is de meest traditionele manier van koken, maar toch zijn de gaskookplaten van vroeger een ware metamorfose ondergaan. Tegenwoordig zijn gaskookplaten in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar en dragen ze bij aan de uitstraling van uw keuken. Wilt u een gaskookplaat die direct in het oog springt? Kies dan bijvoorbeeld voor een RVS variant met grove pitten. Bovendien wordt koken op gas van steeds meer innovatieve technieken voorzien, waardoor koken nog leuker wordt. Zo zijn er gaskookplaten met een speciale wokbrander waarmee u in een paar minuutjes een heerlijk wokgerecht op tafel zet.

Bestel ons gratis keukenboek

Wilt u meer informatie over de verschillende gaskookplaten in ons assortiment of wilt u de verschillende varianten eens op uw gemak bekijken? Bestel dan nu ons gratis keukenboek dat volstaat met tips, trends en de benodigde informatie: de ideale inspiratiebron om uzelf goed te oriënteren.

Design keukens

Design keukens

Design keukens zijn strak, minimalistisch en tot in de puntjes afgewerkt. Gewaagde kleur- en materiaalcombinaties maken het een uniek en stijlvol geheel. Wanneer u voor deze keukenstijl kiest, kookt u voortaan in luxe.

Binnenkijken bij de familie Simons

We laten zes klanten aan het woord over hun keuken. Daarbij geven we een zo breed mogelijk beeld van wat Mandemakers u kan bieden. Van een scherp geprijsde keuken uit de Mandemakers Collectie tot een unieke designkeuken van Barletti. En de diverse smaken daar tussenin.

De familie Simons

en hun ervaring met Mandemakers keukens

De keuze voor onze keuken was niet zo moeilijk. "We waren direct verliefd op deze keuken."Er was niet veel overredingskracht van de mensen bij Mandemakers Keukens nodig. "Daarom kunnen we met een gerust hart zeggen dat het proces heel soepel is verlopen. Familiair met Brabantse gezelligheid. Zowel Mandemakers als wij hebben alle tijd genomen", licht Bas het aankoopproces toe. Ageeth haakt hierop in: "Het is leuk om te vertellen dat Ben Mandemakers onze keuken heeft ontworpen en heeft getekend. En dat is prima gelukt."

WAT KOST EEN KEUKEN?

 • Binnen 5 minuten weet u wat uw keuken kost!
 • Geef uw voorkeuren aan
 • Ontvang direct een prijsindicatie
 • Plan een afspraak in de winkel

Het granieten werkblad van deze moderne hoekkeuken in wit keuken budgetplanner met de klassiek getegelde spatrand. De extra brede schouw boven het vrijstaande rvs Boretti.

 • Geef uw voorkeuren aan
 • Ontvang direct een prijsindicatie
 • Plan een afspraak in de winkel
Parallel keukens

Parallel keukens

Een parallel keuken is de uitgebreide vorm van een rechte keuken. Parallel keukens bestaan namelijk zoals de naam al doet vermoeden uit twee losse keukenelementen die recht tegenover elkaar staan. 

Inspiratie nodig?

Wij inspireren u graag in een van onze vestigingen

 • 10 vestigingen door heel Nederland