Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Strakke inductiekookplaten

Inductiekookplaten zijn razend populair en dit is niet voor niets. Een inductiekookplaat heeft namelijk een strakke look en beschikt over verschillende praktische voordelen. Daarnaast komt dit type kookplaat in verschillende keukenstijlen goed tot zijn recht. Benieuwd? Lees verder en ontdek of koken op inductie iets voor u is.

De voordelen

Bent u al bekend met de verschillende voordelen van inductiekookplaten? Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet:

 • Weinig warmteverlies. Inductie zorgt dat de bodem van de pan wordt verhit en niet de plaat waar de pannen op staan. Hierdoor gaat alle energie naar het verwarmen van de pan en gaat er nauwelijks warmte langs de pan heen.
 • Optimale temperatuurregeling. Het verwarmen van de pan in plaats van de kookplaat heeft nog een voordeel, namelijk de efficiënte temperatuurwisseling. Wanneer u u de temperatuur hoger of lager wilt zetten, reageert de pan hier direct op.
 • Veiligheid. Doordat er bij een inductiekookplaat geen sprake is van open vuur is deze kookvariant erg veilig. Voornamelijk wanneer u kleine kinderen in huis heeft rondlopen, is inductie aan te raden.
 • Schoonmaakgemak. Door het gladde oppervlak is een inductiekookplaat zeer gemakkelijk en snel schoon te maken. Gebruik hiervoor een mild sopje en een zachte doek en uw kookplaat glimt weer als vanouds.

Aandachtspunten inductiekookplaat

Bent u van plan om uw (nieuwe) keuken te voorzien van een inductiekookplaat? Bedenk dan wel van tevoren dat u hiervoor speciale pannen nodig hebt. Daarnaast werken pannen die eerst op gas gebruikt zijn hierna niet meer goed op een inductiekookplaat. Een tweede punt waar u wellicht rekening mee moet houden is een extra elektriciteitsgroep in uw meterkast. Wanneer deze er nog niet is, dient dit aangelegd te worden, omdat inductie extra energie vergt.

Bestel ons gratis keukenboek

Wilt u meer informatie over de verschillende inductiekookplaten of wilt u verschillende systemen met elkaar vergelijken? Kom dan langs in één van onze showrooms waar onze adviseurs u graag helpen met uw keuze.

Design keukens

Design keukens

Design keukens zijn strak, minimalistisch en tot in de puntjes afgewerkt. Gewaagde kleur- en materiaalcombinaties maken het een uniek en stijlvol geheel. Wanneer u voor deze keukenstijl kiest, kookt u voortaan in luxe.

Binnenkijken bij de familie Simons

We laten zes klanten aan het woord over hun keuken. Daarbij geven we een zo breed mogelijk beeld van wat Mandemakers u kan bieden. Van een scherp geprijsde keuken uit de Mandemakers Collectie tot een unieke designkeuken van Barletti. En de diverse smaken daar tussenin.

De familie Simons

en hun ervaring met Mandemakers keukens

De keuze voor onze keuken was niet zo moeilijk. "We waren direct verliefd op deze keuken."Er was niet veel overredingskracht van de mensen bij Mandemakers Keukens nodig. "Daarom kunnen we met een gerust hart zeggen dat het proces heel soepel is verlopen. Familiair met Brabantse gezelligheid. Zowel Mandemakers als wij hebben alle tijd genomen", licht Bas het aankoopproces toe. Ageeth haakt hierop in: "Het is leuk om te vertellen dat Ben Mandemakers onze keuken heeft ontworpen en heeft getekend. En dat is prima gelukt."

WAT KOST EEN KEUKEN?

 • Binnen 5 minuten weet u wat uw keuken kost!
 • Geef uw voorkeuren aan
 • Ontvang direct een prijsindicatie
 • Plan een afspraak in de winkel

Het granieten werkblad van deze moderne hoekkeuken in wit keuken budgetplanner met de klassiek getegelde spatrand. De extra brede schouw boven het vrijstaande rvs Boretti.

 • Geef uw voorkeuren aan
 • Ontvang direct een prijsindicatie
 • Plan een afspraak in de winkel
Parallel keukens

Parallel keukens

Een parallel keuken is de uitgebreide vorm van een rechte keuken. Parallel keukens bestaan namelijk zoals de naam al doet vermoeden uit twee losse keukenelementen die recht tegenover elkaar staan. 

Inspiratie nodig?

Wij inspireren u graag in een van onze vestigingen

 • 10 vestigingen door heel Nederland