Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Bora Basic

Met de Bora Basic kiest u voor een sterke, efficiënte en bovendien bijzonder praktische variant van kookveldafzuiging. De Bora Basic bestaat uit een krachtig kookveld waarin de efficiënte kookveldafzuiging verwerkt zit. Hierdoor worden kookgeuren en vetdeeltjes direct afgezogen bij de bron: het kookveld. Daarnaast is een afzuigkap die in het zicht hangt hiermee verleden tijd.

Hoe werkt de Bora Basic?

Bij een traditionele afzuigkap stijgen kookgeuren- en dampen op waarna ze vervolgens worden opgezogen door het afzuigsysteem. Hierbij ontstaat de kans dat de geuren tijdens het opstijgen aan het afzuigsysteem ontsnappen. Doordat het afzuigvermogen van de Bora Basic sterker is dan de snelheid waarmee geuren en dampen opstijgen, kunnen deze hierbij in geen enkel geval ontsnappen. U ziet de dampen in het afzuigsysteem verdwijnen en profiteert hierdoor van een fris ruikende keuken.

Innovatieve afzuigsystemen van BORA

In totaal zijn er vier verschillende BORA series. Binnen deze series heeft u de keuze uit diverse modellen in combinatie met verschillende kookplaten. Zo past u het geheel aan op uw persoonlijke voorkeuren. Bekijk de verschillende series en kom erachter welke geschikt is voor uw keuken.

In totaal zijn er vier verschillende BORA series. Binnen deze series heeft…

Lees verder

In totaal zijn er vier verschillende BORA series. Binnen deze series heeft u de keuze uit diverse modellen in combinatie met verschillende kookplaten. Zo past u het geheel aan op uw persoonlijke voorkeuren. Bekijk de verschillende series en kom erachter welke geschikt is voor uw keuken.

De voordelen

Allereerst wordt de Bora Basic gemaakt van hoogwaardige materialen wat zorgt voor een goede kwaliteit en een lange levensduur. Daarnaast is het schoonmaken van dit afzuigsysteem een stuk gemakkelijker in vergelijking met een traditionele afzuigkap. U haalt het systeem gemakkelijk uit elkaar en kunt de losse onderdelen vervolgens door de vaatwasser schoon laten maken. En wat dacht u van het feit dat u met dit afzuigsysteem geniet van vrij zicht? Het systeem vraagt geen aandacht, zoals een traditionele afzuigkap dat wel doet en bovendien is het niet meer mogelijk om uw hoofd te stoten.

De mogelijkheden

Wanneer u kiest voor de Bora Basic kiest u voor een inductiekookveld met ingebouwde kookveldafzuiging. Deze kookveldafzuiging is verkrijgbaar in twee varianten: als luchtafvoer- en als recirculatiesysteem. Bij een luchtafvoer wordt de afgevoerde lucht naar buiten afgevoerd. Bij de recirculatievariant wordt er met speciale koolstoffilters gewerkt die de afgevoerde lucht filteren. Na dit filterproces ventileert de schone lucht via de plinten weg. Wilt u meer informatie over de Bora Basic of wilt u de werking van dit systeem met eigen ogen bewonderen? Kom dan langs in één van onze winkels!

Kom naar onze winkel

Onze adviseurs vertellen u graag meer over dit kookveldafzuigsysteem. In onze winkel kunt u bovendien nog meer keukeninspiratie opdoen.

Alles over het merk Bora