Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Lancellotti fornuizen

Lancellotti heeft een ruime collectie vrijstaande fornuizen in haar assortiment. Stuk voor stuk worden deze gekenmerkt door hoge kwaliteit, klasse en robuustheid. Bent u op zoek naar een functioneel fornuis dat ook een hoge esthetische waarde heeft? Dan bent u bij de fornuizen van Lancellotti aan het juiste adres. We vertellen u graag meer over de collectie!

Keukenapparatuur van Lancellotti

Kom langs in een van onze showrooms

Bent u benieuwd naar het assortiment van Lancellotti? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms waar onze adviseurs u graag meer vertellen over dit bijzondere merk. Bovendien kunnen de apparaten ook gedemonstreerd worden, zodat u kunt ontdekken of het merk bij u past.

Bent u benieuwd naar het assortiment van Lancellotti? Breng dan een bezoek…

Lees verder

Bent u benieuwd naar het assortiment van Lancellotti? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms waar onze adviseurs u graag meer vertellen over dit bijzondere merk. Bovendien kunnen de apparaten ook gedemonstreerd worden, zodat u kunt ontdekken of het merk bij u past.

Functionele blikvangers

De Lancellotti fornuizen zijn onderverdeeld in twee categorieën: de Andagio-serie en de Maestro-serie. De Adagio-serie bestaat uit modellen met een breedte van 90 en 100 cm die verkrijgbaar zijn in roestvrij staal, antraciet en vier matte kleuren. De Maestro-serie gaat qua breedtematen nog een stapje verder en beschikt over fornuizen van 90, 100 en 120 cm breed. Daarnaast kunt u bij de Maestro-serie ook voor een inductiefornuis kiezen. Dankzij de vrijstaande designs, de robuuste roestvrijstalen elementen en de Italiaanse afwerkingen springen de fornuizen van Lancellotti direct in het oog. Bovendien profiteert u dankzij de hoogwaardige materialen van de beste kwaliteit en bezorgen de verschillende soorten branders en functionele ovens u veel kookplezier.

Een kleurrijk assortiment

Als u het assortiment fornuizen van Lancellotti bekijkt, trekken de verschillende kleuren waarschijnlijk direct uw aandacht. Bij Lancellotti kunt u naast roestvrijstaal namelijk kiezen uit vier matte kleuren: Ametista, Celeste, Sabbia en Antraciet. Daarnaast kunnen de fornuizen uitgerust worden met diverse accessoires, zoals metalen design poten, gietijzeren pannendragers en een ronde, elektrische klok. Zo kiest u voor hét fornuis dat het beste past bij uw wensen en uw keuken.

Enkele en dubbele Lancellotti fornuizen

Een laatste belangrijke keuze mag niet ontbreken wanneer u een Lancellotti fornuis gaat kopen: wilt u een enkel of dubbel fornuis? Een enkel fornuis is voorzien van een brede oven, terwijl een dubbel fornuis over een wat grotere én een kleine oven beschikt. Dit is extra handig wanneer u vaak verschillende gerechten tegelijkertijd in de oven wilt bereiden die niet op dezelfde temperatuur gegaard moeten worden. Tot slot zijn enkele fornuizen voorzien van een combi-stoomoven. Hierdoor kunt u zelf kiezen of u uw gerechten met hetelucht of stoom bereidt.

Kom langs in onze showroom

Het assortiment fornuizen van Lancellotti is zowel op functioneel als decoratief gebied een waardevolle toevoeging aan uw keuken. Bent u benieuwd geworden naar de verschillende fornuizen? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms waar onze adviseurs u graag meer vertellen over dit bijzondere merk. Bovendien kunnen de apparaten ook gedemonstreerd worden, zodat u kunt ontdekken of het merk bij u past.