Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

De geschiedenis van Lancellotti

Het Italiaanse merk Lancellotti combineert de kennis en kunde van een familiebedrijf dat al generaties lang bestaat met passie, kwaliteit en design. Dit resulteert in prachtige, vrijstaande fornuizen van zeer hoge kwaliteit. Oftewel, ware eyecatchers in uw keuken! We vertellen u graag meer over de geschiedenis van het merk Lancellotti.

Keukenapparatuur van Lancellotti

Kom langs in een van onze showrooms

Bent u benieuwd naar het assortiment van Lancellotti? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms waar onze adviseurs u graag meer vertellen over dit bijzondere merk. Bovendien kunnen de apparaten ook gedemonstreerd worden, zodat u kunt ontdekken of het merk bij u past.

Bent u benieuwd naar het assortiment van Lancellotti? Breng dan een bezoek…

Lees verder

Bent u benieuwd naar het assortiment van Lancellotti? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms waar onze adviseurs u graag meer vertellen over dit bijzondere merk. Bovendien kunnen de apparaten ook gedemonstreerd worden, zodat u kunt ontdekken of het merk bij u past.

Terug naar 1922, waar het allemaal begon

In 1922 begint Angelo Po in Carpi in Italië met de productie van kookapparatuur voor bedrijven en restaurants in de omgeving. De toon wordt snel gezet, want al in 1935 introduceert Angelo het eerste brede, vrijstaande gasfornuis: een innovatie in de keukenwereld. Na een paar jaar gaat zijn kleinzoon Auro meedraaien in het bedrijf. Vanwege de geboekte successen besluit hij om in 1999 een eigen merk en fabriek te beginnen, genaamd Steel. Het merk ontwerpt en produceert vrijstaande brede fornuizen voor de echte thuiskoks. Ook Steel vormt een groot succes en groeit uit tot een familiebedrijf waarin zeven van de tien kinderen werkzaam zijn. Reden genoeg voor de familie om weer verder te denken: what is next?

Het ontstaan van Lancellotti

In 2014 neemt de familie Po, uit liefde voor hun moeder, een mooi besluit: haar familienaam Lancellotti wordt als merknaam geïntroduceerd waarmee een nieuw merk is geboren. Er worden twee series fornuizen ontwikkeld: Adagio en Maestro. De robuuste, maar toch stijlvolle uitstraling is wat beide series kenmerkt. Bovendien zijn de fornuizen verkrijgbaar in RVS, antraciet en vier matte kleuren. Vanaf het allereerste begin in 1922 tot en met de dag van vandaag wordt een hechte familieonderneming in stand gehouden waarbij de nadruk ligt op robuustheid, hoge kwaliteit en technische innovaties. Deze eigenschappen zijn kenmerkend voor het merk Lancellotti.

Kom langs in onze showroom

Wilt u meer weten over de geschiedenis van Lancellotti? Of bent u benieuwd naar het assortiment van het Italiaanse merk? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms waar onze adviseurs u graag meer vertellen.