Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

De kenmerken van Lancellotti

Over het algemeen kenmerken de fornuizen van Lancellotti zich door hun stoere looks. Deze komen tot stand door de grove vormgeving en de robuuste details. Bent u geïnspireerd door de prachtige fornuizen van Lancellotti en wilt u meer weten over de specifieke kenmerken? Hieronder vertellen we wat de Adagio-serie en de Maestro-serie zo bijzonder maakt!

Keukenapparatuur van Lancellotti

Kom langs in een van onze showrooms

Bent u benieuwd naar het assortiment van Lancellotti? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms waar onze adviseurs u graag meer vertellen over dit bijzondere merk. Bovendien kunnen de apparaten ook gedemonstreerd worden, zodat u kunt ontdekken of het merk bij u past.

Bent u benieuwd naar het assortiment van Lancellotti? Breng dan een bezoek…

Lees verder

Bent u benieuwd naar het assortiment van Lancellotti? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms waar onze adviseurs u graag meer vertellen over dit bijzondere merk. Bovendien kunnen de apparaten ook gedemonstreerd worden, zodat u kunt ontdekken of het merk bij u past.

Kenmerken van de Adagio-serie

De Adagio-serie bestaat uit fornuizen tussen de 90 en 100 cm breed die verkrijgbaar zijn in roestvrij staal, antraciet en vier matte kleuren. Kenmerkend voor deze serie is de ronde, elektronische klok waarmee u de oven kunt instellen op een bepaalde tijd. De gietijzeren pannendragers geven een stoere uitstraling aan het geheel en zijn aan de onderkant voorzien van rubberen voetjes waardoor u niet bang hoeft te zijn voor krasjes op uw fornuis. De metalen design poten en handgrepen maken de stijlvolle, robuuste look vervolgens compleet!

Kenmerken van de Maestro-serie

De Maestro-serie is in vergelijking met de Adagio-serie iets luxueuzer. Zo beschikt de serie niet alleen over fornuizen met een breedte van 90 en 100 cm, maar ook van 120 cm. Bovendien heeft u bij deze serie de mogelijkheid om voor inductie te kiezen. Er zijn een aantal elementen die de fornuizen uit deze serie extra laten opvallen. Allereerst de fraai gelijnde, gietijzeren pannendragers die net als bij de Adagio-serie voorzien zijn van rubberen voetjes. Ook de massieve, metalen knoppen en de messing mega-wokbrander bevorderen de stoere uitstraling van de fornuizen. Tot slot onderscheidt deze serie zich door de 3 of 5 cm verhogingsset waarmee u het fornuis kunt verhogen, een digitale klok en een praktische opberglade onder de oven. Niet alleen vanwege het decoratieve aspect zijn deze fornuizen gewild, maar ook om hun hoge en vooral bijzondere functionaliteiten!

Kom langs in onze showroom

Bent u benieuwd naar het assortiment van Lancellotti? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms waar onze adviseurs u graag meer vertellen over dit bijzondere merk. Bovendien kunnen de fornuizen ook gedemonstreerd worden, zodat u kunt ontdekken of het merk bij u past. Of u nu over een klassieke, landelijke of strakke keuken beschikt: de fornuizen van Lancellotti zijn een mooie toevoeging!