Neff vaatwassers – Mandemakers Keukens

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

De vaatwassers van Neff: snel een schone vaat

De vaatwassers van Neff zijn zo ontwikkeld dat u altijd verzekerd bent van een schone vaat. Na een maaltijd zet u eenvoudig uw aangekoekte pannen of vieze borden in de vaatwasser en deze doet het werk voor u! Dankzij de krachtige spoeling worden zelfs alle bacteriën weggespoeld, ideaal voor snijplanken of babyflesjes. Wilt u meer weten over de vaatwassers van Neff? Mandemakers vertelt u hier alles over de modellen, voordelen en functies.

Neff vaatwassers zijn voorzien van de nieuwste technologieën en hebben een geruisloze werking

Neff
Neff
Neff

Kom langs in onze showroom

Wilt u meer weten over de vaatwassers van Neff of de verschillende modellen? Kom dan naar een van onze showrooms. Hier kunnen onze deskundige adviseurs u voorzien van een vrijblijvend advies en al uw vragen beantwoorden. Bovendien kunt u de modellen hier met eigen ogen bekijken.

3D ontwerpen

Maak uw eigen keukenontwerp met ons handige ontwerp programma!

De vaatwassers van Neff

Neff biedt twee verschillende modellen vaatwassers: één van 45 centimeter en één van 60 centimeter breed. Zo kunt u de vaatwasser uitzoeken die bij uw keuken past en die genoeg ruimte biedt voor de afwas van iedereen in huis. Bovendien kunt u ook kiezen uit volledig integreerbare modellen, waarbij het bedieningspaneel verborgen blijft, en integreerbare modellen, waarbij het bedieningspaneel aan de voorkant zichtbaar is. Met de DoorOpen hulp is er zelfs geen handgreep meer nodig. Met een zachte druk opent en sluit u de vaatwasser eenvoudig. De vaatwasser past zo helemaal bij de rest van uw keuken.

Verschillende functies

De modellen van Neff beschikken over verschillende functies en technologieën om de vaat helemaal schoon te krijgen. De EfficientSilentDrive, Chef70 zorgt er bijvoorbeeld voor dat vuile pannen schoon worden zonder dat u ze van tevoren hoeft te weken. Het eerder genoemde Zeolith droogt uw kookgerei zonder extra energie te verbruiken. Wilt u een zeer schone vaat waarbij alle bacteriën bestreden worden? HygienePlus introduceert een laatste spoeling bij zeer hoge temperaturen, handig voor babyflesjes of snijplanken. Wanneer u een grote vaat heeft, kunt u door middel van de flexibele rekken van VarioFlexPlus genoeg ruimte vrijmaken in de vaatwasser.

Innovatieve technologieën

Neff heeft verschillende technologieën ontwikkeld voor ovens die bakken een stuk gemakkelijker maken. Zo is de meerderheid van de ovens voorzien van CircoTherm®, het uitstekende heteluchtsysteem van Neff waarmee u gelijktijdig kunt bakken, braden en koken op 3 verschillende niveaus. Daarnaast bieden de ovens zelfs twee technieken voor de perfecte reiniging: Pyrolyse na intensief gebruik waarbij de binnenruimte van de oven zichzelf reinigt en EasyClean®, een energiebesparende optie voor de snelle reiniging tussendoor. Zo wordt bakken niet alleen eenvoudiger, maar het schoonmaken van de oven ook!

Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?