Whirlpool magnetrons

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Whirlpool magnetrons

De Whirlpool magnetrons zijn multifunctioneel en beschikken over verschillende handige functies. Zo bereidt u de heerlijkste gerechten met Whirlpool magnetrons. Ook hebben de magnetrons verschillende hoogtes en breedtes, zodat voor iedere keuken een passend model te vinden is, hoe groot of klein uw keuken ook is. Lees verder en ontdek welke eigenschappen een Whirlpool magnetron heeft.

"Met een Whirlpool magnetron kiest u altijd voor de nieuwste technologieën."

Whirlpool magnetron
Whirlpool magnetron en oven
Whirlpool inbouwmagnetron

Vrijstaand of inbouw

Wanneer u een magnetron gaat aanschaffen, kunt u bij de Whirlpool magnetrons kiezen uit een vrijstaande magnetron of een ingebouwde magnetron. De meeste keukens hebben een ingebouwde magnetron, omdat deze magnetrons geïntegreerd worden in de keukenkasten. Soms kiest men liever voor een vrijstaande magnetron wanneer de keuken bijvoorbeeld heel klein is. Dit maakt het mogelijk om de magnetron te verplaatsen wanneer die ruimte in de keuken nodig is, bijvoorbeeld tijdens het vieren van een feestje.

3D ontwerpen

Maak uw eigen keukenontwerp met ons handige ontwerp programma!

De speciale eigenschappen

Wilt u onweerstaanbare knapperigheid, dezelfde kookresultaten bereiken als met een traditionele oven of brood ontdooien in uw magnetron? Met de magnetrons van Whirlpool kan het allemaal. Graag zet Mandemakers Keukens de technologieën voor u op een rij:

  • 6the sense: Bij deze technologie past de magnetron de tijd, temperatuur en het vermogen automatisch aan tijdens het kookproces.
  • Grill functie: Uw gerechten worden net zo goed gegrild als in een traditionele oven.
  • Crisp functie: Deze functie zorgt voor een heerlijke knapperige pizza, taart of quiche.
  • Stoom functie: Gezonde en smakelijke gerechten met één druk op de knop.
  • ForcedAir: Met deze technologie worden uw gerechten heerlijk mals en sappig.
  • BreadDefrost: Ontdooi uw brood in een handomdraai.

Deze magnetrons hebben veel functies, waardoor u gerechten nog sneller en lekkerder op tafel zet.

Welke technologie?

Bij een Whirlpool magnetron kunt u kiezen uit drie technologieën: de combimagnetron, de magnetron met grill en standaard magnetron. Bij de eerste heeft u de mogelijkheid om de magnetron voor de standaardfuncties te gebruiken, maar deze heeft ook de mogelijkheid om als oven te functioneren. Zo kunt u gerechten net zo heerlijk bereiden als in een traditionele oven of lekker snel met de magnetronfunctie. Bij de magnetron en grill heeft u, zoals de naam het al zegt, naast de magnetron ook een grillfunctie. Vooral als u houdt van gegrilde gerechten, zoals een gegrilde kip of gegrilde groenten, is dit een ideale optie. De magnetron alleen biedt de standaard magnetronfuncties en technieken.

Advies over Whirlpool magnetrons

Bent u op zoek naar een multifunctionele magnetron? Kies dan voor een magnetron van Whirlpool. Kom lang in een van onze winkels waar u de verschillende Whirlpool magnetrons met eigen ogen kunt aanschouwen. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te adviseren of eventuele vragen te beantwoorden.

Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?