Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Lotus arctiswit matlak

Mandemakers Individual

New Classic, zo noemen we de stijl van deze ruime eilandkeuken. Klassiek en toch modern. De combinatie van het matte Arctiswit en het Stratusgrijs van het eiland, maakt deze keuken bijzonder. Wat ook opvalt is de ruime opzet. Er is meer dan genoeg plek om gezellig met elkaar te

Lees verder

New Classic, zo noemen we de stijl van deze ruime eilandkeuken. Klassiek en toch modern. De combinatie van het matte Arctiswit en het Stratusgrijs van het eiland, maakt deze keuken bijzonder. Wat ook opvalt is de ruime opzet. Er is meer dan genoeg plek om gezellig met elkaar te kokkerellen. 

Deze stijlvolle leefkeuken is van alle gemakken voorzien. Zo zijn er maar liefst 2 kranen, 1 op het eiland en 1 muurkraan bij het fornuis. Er is volop opbergruimte en boven het eiland hangt een fraaie baldakijn. Niet alleen mooi, maar ook handig. Bijvoorbeeld om uw potten en pannen aan te hangen. Alles gemakkelijk bij de hand!

De getoonde keukenopstelling kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

  • Persoonlijk advies op maat
  • We nemen alle tijd voor uw nieuwe keuken
  • De laatste keukentrends
  • Met huisgemaakte appeltaart en een glimlach

Wilt u advies over alle mogelijkheden?

Plan dan een adviesgesprek. Op basis van uw wensen maken we voor u een vrijblijvend en passend 3D ontwerp en berekenen we de prijs van uw keuken.