Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Chaleur lichtgrijs

Mandemakers Collectie

Rust en ruimte
In de hoge kasten en brede lades van deze ruime hoekkeuken kunt u eenvoudig al uw spullen kwijt. En zo’n opgeruimde keuken creëert rust. Net als de zachtgrijze kleuren van het werkblad, de kasten en de wandtegels. Deze keuken ademt een ontspannen sfeer waar u de hele dag van

Lees verder

Rust en ruimte
In de hoge kasten en brede lades van deze ruime hoekkeuken kunt u eenvoudig al uw spullen kwijt. En zo’n opgeruimde keuken creëert rust. Net als de zachtgrijze kleuren van het werkblad, de kasten en de wandtegels. Deze keuken ademt een ontspannen sfeer waar u de hele dag van kunt genieten.  

Deze keuken heeft een opstelling met losstaande hoek. Dat maakt hem open en toegankelijk. Aan het trendy werkblad dat doorloopt tot de grond heeft u alle ruimte om uitgebreid te kokkerellen, maar ook om te genieten van een rustmoment met een heerlijke cappuccino en een dikke zaterdagkrant.

De getoonde keukenopstelling en prijs kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Prijs zoals opgesteld
€ 11.950,—

De getoonde keukenopstelling kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

  • Persoonlijk advies op maat
  • We nemen alle tijd voor uw nieuwe keuken
  • De laatste keukentrends
  • Met huisgemaakte appeltaart en een glimlach

De details

Wilt u advies over alle mogelijkheden?

Plan dan een adviesgesprek. Op basis van uw wensen maken we voor u een vrijblijvend en passend 3D ontwerp en berekenen we de prijs van uw keuken.