Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Sieve staalgrijs

Mandemakers Collectie

Woonkeuken waarin geleefd wordt


Dit is nog eens een woonkeuken. Zo eentje waarin echt geleefd mag worden. De hoekopstelling met ruim eiland staat bol van de gezelligheid. Kijk naar het aanrecht in verschillende diktes, de kasten met open korven, de kruidenbak op het aanrecht en de lange

Lees verder

Woonkeuken waarin geleefd wordt


Dit is nog eens een woonkeuken. Zo eentje waarin echt geleefd mag worden. De hoekopstelling met ruim eiland staat bol van de gezelligheid. Kijk naar het aanrecht in verschillende diktes, de kasten met open korven, de kruidenbak op het aanrecht en de lange planken vol mooie keukenspullen. Bourgondisch genieten gaat hier vanzelf.

Deze keuken kan uiteraard tegen een stootje. Net als de kwaliteitsapparatuur van Bauknecht. Wel zo prettig, want dit is een plek waar buren en vrienden zomaar komt aanwaaien. Met de dubbele oven en koelvriescombinatie is dat geen probleem. U tovert eenvoudig een grote maaltijd tevoorschijn waar ze allemaal van genieten.

De getoonde keukenopstelling en prijs kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

De getoonde keukenopstelling kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

  • Persoonlijk advies op maat
  • We nemen alle tijd voor uw nieuwe keuken
  • De laatste keukentrends
  • Met huisgemaakte appeltaart en een glimlach

De details

Wilt u advies over alle mogelijkheden?

Plan dan een adviesgesprek. Op basis van uw wensen maken we voor u een vrijblijvend en passend 3D ontwerp en berekenen we de prijs van uw keuken.