Mandemakers Keukens - Mandemakers Individual Tiglio

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Waar kan ik u mee helpen?

Stel uw vraag of neem gewoon een kijkje door onze collectie....

Populairste zoektermen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Mandemakers Individual Tiglio

vanaf € 15.000,-

1Tiglio

Mandemakers Individual staat voor handgemaakte keukens op maat. De Tiglio is hierbij gemaakt van massief houten fronten en een dik betonnen werkblad. Kenmerkend aan de keuken is het modern landelijke karakter met exclusieve apparatuur van ATAG en het robuuste fornuis van Lancelotti.

Liever een andere kleur? De Tiglio is leverbaar in diverse kleuren, waardoor u hem volledig naar eigen wens kunt samenstellen.

"Maak zelf een ontwerp in onze 3d tool"

2Kies het juiste werkblad voor uw nieuwe keuken

Kies uit o.a. een beton, composiet of granieten werkblad

De Mandemakers Individual Tiglio is uitgevoerd met een betonnen werkblad maar eigenlijk is ieder werkblad mogelijk. De keuze hiervan is heel bepalend voor de look van uw nieuwe keuken. Een hete ovenschaal of pan, een vallende mok, omgestoten glas jus of het gewicht van een volle tas boodschappen; het keukenblad krijgt het zwaar te verduren. En wist u dat het keukenblad één van de meest gezichtsbepalende onderdelen van een keuken is? Het belang van een goedgekozen exemplaar mag dan ook niet worden onderschat. Maar de keuze in keukenbladen is enorm en waar het ene blad vooral heel gunstig is in prijs en functionaliteit, is het andere weer zó mooi dat het eventuele praktische nadelen snel doet vergeten. Hoe te kiezen? We helpen u graag vooruit.

Stenen werkbladen

Kunststof werkbladen

Houten werkbladen

3 Mandemakers Individual Tiglio is compleet met ATAG en Lancelotti keukenapparatuur

Een nieuwe keuken is niet compleet zonder keukenapparatuur die u het leven makkelijker maken. Want een keuken zonder een vaatwasser kunt u zich toch niet meer voorstellen? Deze keuken is uitgerust met een prachtig fornuis van Lancellotti en apparatuur van het merk ATAG

Atag afzuigkap

Atag afzuigkap

Meer weten over Atag?

Atag koffiemachine

Atag koffiemachine

Meer weten over Atag?

Atag kookplaat

Atag kookplaat

Meer weten over Atag?

Atag oven

Atag oven

Meer weten over Atag?

Atag vaatwasser

Atag vaatwasser

 • Heerlijke koffie
 • Ontkalk automatisch

€299,-

€199,-

Atag koelkast

Atag koelkast

Meer weten over Atag?

Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Bezoek een van onze 8 inspirerende keukenwinkels.

 • Eiland
 • Hoek
 • Recht
 • Parallel
 • U

4 Elke keukenopstelling, op maat gemaakt

Iedere keuken van Mandemakers Keukens is in iedere opstelling mogelijk

De Mandemakers Individual Tiglio staat hierboven afgebeeld in een u-opstelling, maar bij Mandemakers Keuken is alles mogelijk. Wordt het een hoekkeuken, een eiland of toch een U-vorm? In de zoektocht naar uw ideale keuken, zijn naast smaak- en stijlkeuzes ook praktische afwegingen te maken. Uw keuken is naast de blikvanger, immers óók de werkplek van uw woning. Met de juiste keukenopstelling, haalt u het maximale uit de ruimte. Zelf spelen met alle mogelijkheden? Probeer dan onze 3D keukenplanner.

Meerdere mogelijkheden ontdekken?

Maximaal gebruiksgemak

Wanneer u een keuken koopt is gebruiksgemak een van de belangrijkste zaken waar u op let. U wilt zo slim mogelijk gebruik maken van uw kastruimte, maar ook de indeling van de lades moet overzichtelijk zijn. U zit er immers niet op te wachten continue uw kookgerei kwijt te zijn. In onze showrooms laten we u graag alle mogelijkheden zien.

Handige kastindeling

Lade indeling

Niemand wil tijdens het koken last hebben van rondslingerende overbodigheden. Een praktische lade indeling is daarom meer dan welkom. Maar deze mag er ook mooi uitzien, je doet hem immers vaak genoeg open. Mandemakers Keukens biedt tal van materialen aan op het gebied van lade indeling. Zodat ook de binnenkant van je nieuwe keuken meer dan de moeite waard wordt!

5De familie Buurman

Hun ervaring met Mandemakers Keukens

De verbouwing van hun huis hebben ze behoorlijk onorthodox aangepakt. Eerst hebben ze een keuken uitgezocht. Pas daarna hebben ze hun architect opdracht gegeven om een uitbouw te ontwerpen: een uitbouw 'om de keuken heen'. Ze hadden duidelijke ideeën omtrent hun nieuwe keuken: strak, greeploos, veel ruimte en licht, geen bovenkastjes en een wand waarin alle apparatuur is geconcentreerd.

Onze keuken maakt volledig deel uit van het woongedeelte

Gratis
Keukenboek

Gratis en extra dik. Ontdek dé trends van 2017

 • 100 pagina's vol keukeninspiratie

Meer Mandemakers Keukens

  • Mandemakers Collectie - Jubileumkeuken
  • Mandemakers Collectie - Chaleur 485 F
  • Mandemakers Collectie Donec II
  • Barletti X-LH 606
  • Barletti - Y-LM 187
  • Barletti Linge
 1. « First
 2. Vorige
 3. 1
 4. 2
 5. 3
 6. 4
 7. Volgende
 8. Last »