Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

i-luminate keukens 

Of het nu gaat om intensieve werkverlichting bij het samen koken of de warme gezelligheid bij een romantisch diner: i-luminate zet je keuken in het optimale licht en zorgt voor de juiste sfeer.

Licht aan, licht uit?

Zo makkelijk maken we het onszelf en u nou ook weer niet. Want tussen donker en licht zijn er talloze nuances. En minstens evenveel redenen om het licht geleidelijk te dimmen en dan weer hoger te zetten. Geheel naar uw eigen stemming. Als het licht dan op de exclusieve handgreeplijsten van hoogwaardig, geborsteld messing-brons uitstraalt, tot een warme kleurtint breekt en subtiel, maar geaccentueerd wordt doorgegeven door de lichtdiffusor, dan is de beslissing snel genomen. Licht aan!

Ervaar i-luminate keukens bij Mandemakers 

Wie voor een nieuwe keuken staat, trekt, duwt, opent intuïtief een lade. Omdat men geïnteresseerd is in de werking, de technologie, de verborgen details. Net als wij. Met onze hang naar nieuwsgierigheid en perfectie – tot in de laatste hoek, tot in het kleinste detail.
Wilt u de exclusieve keukens van i-luminate ervaren zien én voelen? Plan een bezoek in één van onze showrooms. Maak eenvoudig online een afspraak op onze website. Zo kunt u de nieuwe i-luminate collectie ontdekken met zijn talloze mogelijkheden. 

Onze adviseurs nemen graag de tijd om u te voorzien van persoonlijk advies op maat. 

 

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.