Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Pure S 3003

SieMatic

Deze tijdloze en elegante keuken van SieMatic bestaat uit contrastrijke en toch verfijnde materialen en kleuren. De bijzondere esthetiek van de frontlijsten in metaalkleur goldbronze maakt van de laden en uittrekelementen attractieve accenten. Een even zo elegante designoplossing zijn de

Lees verder

Deze tijdloze en elegante keuken van SieMatic bestaat uit contrastrijke en toch verfijnde materialen en kleuren. De bijzondere esthetiek van de frontlijsten in metaalkleur goldbronze maakt van de laden en uittrekelementen attractieve accenten. Een even zo elegante designoplossing zijn de zwevend ingebouwde onderkasten van het spoelgedeelte en de huiselijke, decoratieve open vakken van het eiland.
Aan de binnenkant van de deuren zitten MultiMatic II functielijsten waarmee een handige en ruimtebesparende interieurinrichting is samen te stellen. 

De vormgeving van uw keuken biedt door de individueel te kiezen combinaties van materialen en kleuren veel nieuwe mogelijkheden. 

De getoonde keukenopstelling kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

  • Persoonlijk advies op maat
  • We nemen alle tijd voor uw nieuwe keuken
  • De laatste keukentrends
  • Met huisgemaakte appeltaart en een glimlach

Wilt u advies over alle mogelijkheden?

Plan dan een adviesgesprek. Op basis van uw wensen maken we voor u een vrijblijvend en passend 3D ontwerp en berekenen we de prijs van uw keuken.