Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Pure S2

SieMatic

De SieMatic S2 is samengesteld uit de meest bijzondere materialen. Rustige, natuurlijke kleuren en lijnen geven de luxe keuken een warm en stijlvol gevoel. Zo combineert de SieMatic Pure S2 greeploze laden met plafondhoge kasten van hoogwaardig gefineerd hout. Die kasten beschikken

Lees verder

De SieMatic S2 is samengesteld uit de meest bijzondere materialen. Rustige, natuurlijke kleuren en lijnen geven de luxe keuken een warm en stijlvol gevoel. Zo combineert de SieMatic Pure S2 greeploze laden met plafondhoge kasten van hoogwaardig gefineerd hout. Die kasten beschikken bovendien over een uniek schuifsysteem, waardoor de deuren volledig kunnen worden ingeschoven.
Aan de binnenkant van de deuren zitten MultiMatic II functielijsten waarmee een handige en ruimtebesparende interieurinrichting is samen te stellen.

De getoonde keukenopstelling kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

  • Persoonlijk advies op maat
  • We nemen alle tijd voor uw nieuwe keuken
  • De laatste keukentrends
  • Met huisgemaakte appeltaart en een glimlach

Wilt u advies over alle mogelijkheden?

Plan dan een adviesgesprek. Op basis van uw wensen maken we voor u een vrijblijvend en passend 3D ontwerp en berekenen we de prijs van uw keuken.