Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Sieve platinagrijs ultramat

Mandemakers Collectie

Vele tinten grijs maken van deze moderne keuken een warme ruimte. Ook de parallelopstelling draagt daaraan bij. Dat er aan weerskanten kasten en een werkblad zijn, geeft een gevoel van geborgenheid. Bovendien is het praktisch. U kunt overal snel bij. En er is meer dan voldoende

Lees verder

Vele tinten grijs maken van deze moderne keuken een warme ruimte. Ook de parallelopstelling draagt daaraan bij. Dat er aan weerskanten kasten en een werkblad zijn, geeft een gevoel van geborgenheid. Bovendien is het praktisch. U kunt overal snel bij. En er is meer dan voldoende opbergruimte dankzij de hoge kasten.

Alle apparaten in deze keuken zijn van AEG en maken uw leven een stuk makkelijker! De stoomoven denkt mee, de kraan geeft kokend water en de kookplaat verbindt kookzones als dat nodig is. Hier is het fijn koken!

Prijs zoals opgesteld
€ 21.750,—

De getoonde keukenopstelling kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

  • Persoonlijk advies op maat
  • We nemen alle tijd voor uw nieuwe keuken
  • De laatste keukentrends
  • Met huisgemaakte appeltaart en een glimlach

De details

Wilt u advies over alle mogelijkheden?

Plan dan een adviesgesprek. Op basis van uw wensen maken we voor u een vrijblijvend en passend 3D ontwerp en berekenen we de prijs van uw keuken.