Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Victorians keuken handgemaakte keuken in Engelse stijl

Uniek, handgemaakt en met oog voor details

Romantisch, klassiek, landelijk en authentiek; met een Victorians leefkeuken waant u zich elke dag weer in een chic landhuis op het Britse platteland. De Victorians keuken is handgemaakt, wat direct is terug te zien in de minutieuze afwerking. De landelijke Victorians keuken onderscheidt zich bovendien door hun hoogwaardige materialen en ongekende levensduur. Met Victorians heeft u daarmee een leefkeuken voor het leven.

Victorians keukens

Victorians keukens: keukens in de stijl van de Romantische Engelse landhuisstijl

Gratis
Mandemakers keukenboek
Keukenboek

Laat u inspireren door de allernieuwste trends in hét huis van keukens. Nú gratis thuisbezorgd!

Landelijke Victorians keuken: Britse romantiek

In de Victorians keuken van Mandemakers waant u zich op het Britse platteland. Romantisch, klassiek, landelijk, oog voor detail, authentiek, landelijke kleuren, een echte leefkeuken... Dat zijn de kernwoorden van deze landelijke boerderij keuken, die een en al nostalgie uitstraalt. Die term moet overigens niet worden verward met ouderwets, want dankzij de moderne elementen krijgt de Victorians keuken een eigentijdse landhuisstijl.

Traditioneel vakmanschap, moderne techniek

In de Victoriaanse tijd was een Engels landhuis niet compleet zonder een handgemaakte, landelijke leefkeuken. Het vakmanschap uit die tijd is niet verloren gegaan en wordt in de 21ste eeuw gekoppeld aan moderne technieken. Deze combinatie resulteert in romantische, klassieke en vooral authentieke boerderij keuken die door hun landhuisstijl doen denken aan de Victoriaanse periode en het Britse platteland.

Landelijke keuken met oog voor detail

Dat de Victorians keuken van Mandemakers met de hand zijn gemaakt, blijkt met name uit de minutieuze afwerking. Met andere woorden: de mooiste materialen zijn tot in detail bewerkt en verfraaid, wat onder andere terug te zien is in het koperen hang- en sluitwerk, het fornuis dat klasse uitstraalt en het marmeren werkblad. Voornamelijk het gebruik van massief eiken zorgt voor de typische landhuisstijl.

Victorians keuken: een leefkeuken voor het leven

Naast romantiek, klasse, authenticiteit en het Britse karakter onderscheidt de landelijke Victorians keuken zich door de ongekende levensduur. Het zegt alles dat in tal van Engelse landhuizen nog steeds de originele keuken te vinden is. Kortom: van uw nieuwe, landelijke keuken kunt u een leven lang genieten. Van ongeëvenaard handwerk tot landelijke kleuren en van hoogwaardige materialen tot subtiele moderne elementen... Deze klassieke boerderij keuken is een lust voor het oog!

Bent u benieuwd naar de andere collecties? Bekijk dan bijvoorbeeld eens de exclusieve keuken van Ariadne at Home, de design keukens van Siematic of de handgemaakte New Classic-keukens.

Trends & blog

Wij vertellen u graag wat de laatste keukentrends zijn

  • Blijf op de hoogte!
Keukenapparatuur

Bij Mandemakers Keukens heeft u de keuze uit de grootste collectie keukenapparatuur en in de keukenwinkels kunt u deze collectie zien, aanraken en uitproberen.

Terug
Sluiten