Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Samenwerking vtwonen en Mandemakers

Lees hier alles over de vtwonen collectie

Mandemakers en vtwonen hebben hun krachten gebundeld. De ruim 40 jaar ervaring van Mandemakers in combinatie met de expertise van de beste stylisten van vtwonen heeft geleid tot het ontstaan van vijf unieke vtwonen keukens. 

Het resultaat bestaat uit vijf prachtige hoek- en eilandkeukens die gebaseerd zijn op dé trends van nu. Zowel de vorm als de kleuren en materialen van de keukens kunnen naar ieders wens gemixt en gematcht worden. 

Met trots presenteert Mandemakers dan ook de nieuwste vtwonen keuken: Basic Greige. Exclusief verkrijgbaar bij Mandemakers Keukens. 

Wilt u meer zien van de vtwonen keukens? Kom dan langs in een van onze showrooms of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over de nieuwe vtwonen keukens.

vtwonen brochure

Download hier vrijblijvend de Mandemakers vtwonen brochure en ontdek de unieke vtwonen collectie!


Bekijk alle vtwonen keukens in de digitale brochure

Meer weten over deze unieke vtwonen keukens? Download en bekijk direct de brochure! Met meer informatie en foto's. Zo kunt u alle details op uw gemak bekijken.

  • Scroll, swipe en bekijk alle vtwonen keukens - via mobiel, tablet of laptop 
  • Lees alles over de specificatie van deze unieke vtwonen keukens
  • Bekijk de brochure makkelijk en direct 

Download de vtwonen brochure

Aanhef
GDPR checkbox*
(U kunt zich hier op ieder moment voor afmelden)

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.


De samenwerking tussen vtwonen en Mandemakers Keukens

De samenwerking tussen Mandemakers keukens en de stylisten van vtwonen heeft gezorgd voor de totstandkoming van de vier unieke en trendy keukens. De ontwerpers en stylisten hebben hun krachten gebundeld en zijn tot een unieke mix gekomen van kleuren en materialen waar vervolgens vier unieke vtwonen keukens uit zijn ontstaan. We vertellen u graag wat meer over deze speciale samenwerking met een uniek resultaat.

 

De vtwonen keukens

De vtwonen keukens van Mandemakers zijn voorzien van een krachtige uitstraling dankzij het unieke materiaalgebruik en de bijzondere combinatie van vormen en kleuren. Zo wordt in de vtwonen dark oak keuken donkergekleurd hout gecombineerd met een uniek wit keramiek werkblad met marmerlook. De keuken wordt aangekleed met vtwonen kranen in vintage brons. De vtwonen Black keuken is voorzien van zwarte, kleibeitsen fronten gecombineerd met een marmerlook aanrechtblad. Deze vtwonen keuken in zwart is voorzien van een industriële uitstraling en biedt bijvoorbeeld een bijpassende kraan in de hippe kleur Gunmetal. Deze vtwonen keuken heeft tegels in een uniek vispatroon.

Voorzien van echte eyecatchers

De vtwonen keukens van Mandemakers zijn voorzien van echte blikvangers. Zo heeft de vtwonen White keuken een opvallend en groot Lancelotti fornuis die direct in het oog valt. Ook is deze vtwonen keuken in wit voorzien van een opvallende, matzwarte keukenkraan en handgrepen in dezelfde kleur. In de vtwonen Oak keuken is het 8 cm dik werkblad van beton de prachtige blikvanger in de ruimte.

Keuken inspiratie van vtwonen opdoen?

Met een vtwonen keuken van Mandemakers kunt u alle kanten op. Alle elementen worden naar ieders wens gemixt en gematcht. Laat uw creativiteit de vrije loop en mix en match met kleuren, materialen en vormen. U stelt uw vtwonen keuken zelf samen en voorziet het geheel van een persoonlijke touch. Wilt u meer inspiratie opdoen voor uw nieuwe vtwonen keuken van Mandemakers? Lees dan meer in onze vtwonen brochure. Hier vindt u informatie en inspiratie voor zowel de complete keuken als losse elementen. Hiermee kunt u alle details op uw gemak bekijken en bij vtwonen binnenkijken in de keukens.