Mandemakers Keukens - vtwonen Oak

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Waar kan ik u mee helpen?

Stel uw vraag of neem gewoon een kijkje door onze collectie....

Populairste zoektermen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

vtwonen Oak

vanaf € 12.500,-

1Oak

De warme sfeer heeft deze eilandkeuken voornamelijk te danken aan de eikenhouten fronten. Deze kleur hout staat prachtig bij het 8 centimeter dikke betonnen werkblad dat in de kleur cementgrijs is uitgevoerd en de zwarte metalen grepen. Beiden bevorderen het industriële karakter. Om het geheel wat te neutraliseren is er gekozen voor grote grijs gemêleerde vloertegels die dankzij hun eenvoud prachtig in het plaatje passen. 

"Maak zelf een ontwerp in onze 3d tool"

2Kies het juiste werklad voor uw nieuwe keuken

Kies uit o.a. een beton, composiet of granieten werkblad

De vtwonen Oak is voorzien van een spoeleiland met ingebouwde vaatwasser en ladekasten waar u al uw kookgerei netjes in kunt opbergen. Alle apparatuur is met de grootste zorg uitgekozen en bevindt zich op de meest praktische plekken in de ruimte. Een hete ovenschaal of pan, een vallende mok, omgestoten glas jus of het gewicht van een volle tas boodschappen; het keukenblad krijgt het zwaar te verduren. En wist u dat het keukenblad één van de meest gezichtsbepalende onderdelen van een keuken is? Het belang van een goedgekozen exemplaar mag dan ook niet worden onderschat. Maar de keuze in keukenbladen is enorm en waar het ene blad vooral heel gunstig is in prijs en functionaliteit, is het andere weer zó mooi dat het eventuele praktische nadelen snel doet vergeten. Hoe te kiezen? We helpen u graag vooruit.

Stenen werkbladen

Kunststof werkbladen

Houten werkbladen

3 Keukenapparatuur van o.a. Bauknecht en Lancellotti

De vtwonen Oak is compleet met keukenapparatuur van o.a. Bauknecht en Lancellotti

Een nieuwe keuken is niet compleet zonder keukenapparatuur die u het leven makkelijker maken. Want een keuken zonder een vaatwasser kunt u zich toch niet meer voorstellen? Deze keuken is uitgerust met een koelkast en vaatwasser van het merk Bauknecht en een fornuis van Lancellotti. Heeft u voorkeur voor een ander merk? Geen probleem!

Bauknecht afzuigkap

Bauknecht afzuigkap

Meer weten over Bauknecht?

Bauknecht koelvriescombi

Bauknecht koelvriescombi

Meer weten over Bauknecht?

Bauknecht koffiemachine

Bauknecht koffiemachine

Meer weten over Bauknecht?

Bauknecht kookplaat

Bauknecht kookplaat

Meer weten over Bauknecht?

Bauknecht oven

Bauknecht oven

Meer weten over Bauknecht?

Bauknecht vaatwasser

Bauknecht vaatwasser

Meer weten over Bauknecht?

Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Bezoek een van onze 8 inspirerende keukenwinkels.

 • Eiland
 • Hoek
 • Recht
 • Parallel
 • U

4 Elke keukenopstelling, op maat gemaakt

Iedere keuken van Mandemakers Keukens is in iedere opstelling mogelijk

De vtwonen Oak staat hierboven afgebeeld in een eiland opstelling. Maar bij Mandemakers Keuken is alles mogelijk. Wordt het een hoekkeuken, een eiland of toch een U-vorm? In de zoektocht naar uw ideale keuken, zijn naast smaak- en stijlkeuzes ook praktische afwegingen te maken. Uw keuken is naast de blikvanger, immers óók de werkplek van uw woning. Met de juiste keukenopstelling, haalt u het maximale uit de ruimte. Zelf spelen met alle mogelijkheden? Probeer dan onze 3D keukenplanner.

Meerdere mogelijkheden ontdekken?

Maximaal gebruiksgemak

Wanneer u een keuken koopt is gebruiksgemak een van de belangrijkste zaken waar u op let. U wilt zo slim mogelijk gebruik maken van uw kastruimte, maar ook de indeling van de lades moet overzichtelijk zijn. U zit er immers niet op te wachten continue uw kookgerei kwijt te zijn. In onze showrooms laten we u graag alle mogelijkheden zien.

Handige kastindeling

Lade indeling

Niemand wil tijdens het koken last hebben van rondslingerende overbodigheden. Een praktische lade indeling is daarom meer dan welkom. Maar deze mag er ook mooi uitzien, je doet hem immers vaak genoeg open. Mandemakers Keukens biedt tal van materialen aan op het gebied van lade indeling. Zodat ook de binnenkant van je nieuwe keuken meer dan de moeite waard wordt!

5De familie Simons

Hun ervaring met Mandemakers Keukens

"We waren direct verliefd op deze keuken."Er was niet veel overredingskracht van de mensen bij Mandemakers Keukens nodig. "Daarom kunnen we met een gerust hart zeggen dat het proces heel soepel is verlopen. Familiair met Brabantse gezelligheid. Zowel Mandemakers als wij hebben alle tijd genomen", licht Bas het aankoopproces toe. Ageeth haakt hierop in: "Het is leuk om te vertellen dat Ben Mandemakers onze keuken heeft ontworpen en heeft getekend. En dat is prima gelukt."

De keuken is zo geworden als wij hoopten!

Gratis
Keukenboek

Gratis en extra dik. Ontdek dé trends van 2017

 • 100 pagina's vol keukeninspiratie

Meer Mandemakers Keukens

  • Mandemakers collectie Umbergia
  • Barletti EV-775
  • Mandemakers Collectie Anillo III
  • Mandemakers Collectie- IJssel III
  • Mandemakers Collectie Keuken 2017
  • Mandemakers Collectie Donec I
 1. « First
 2. Vorige
 3. 1
 4. 2
 5. 3
 6. 4
 7. Volgende
 8. Last »