Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Keuken inspiratie

In de zoektocht naar een nieuwe keuken komen er waarschijnlijk veel ideeën en ontwerpen voorbij. Welke kleur, stijl of keukenopstelling past bij u? Wij denken graag met u mee en op deze pagina vindt u extra veel keuken inspiratie.

Laatste trends en innovaties 

Misschien is uw huidige keuken niet meer van deze tijd en wilt u uw nieuwe keuken afstemmen op de laatste trends en innovaties. Welke kleuren, sferen en materialen zijn in? Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft.

Afmetingen keuken 

Misschien bent u op zoek naar inspiratie voor een kleine keuken. Wij raden aan om lichte kleuren te gebruiken voor een ruimtelijk gevoel. Maak gebruik van extra opbergmogelijkheden en zorg voor een geheel. Lees meer over de juiste indeling in de kleine keuken, er is vaak meer mogelijk dan u denkt. 

Bent u juist op zoek naar grote keuken voorbeelden? Hierin is net wat meer mogelijk zonder concessies te doen: een keuken met bar, een kookeiland, of een parallel keuken, niets is te gek. Ook donkere kleuren zoals zwart, groen en blauw passen beter, zonder dat de ruimte klein oogt. Extra kasten of een wijnrek geven de keuken nog meer uitstraling en maken het koken extra praktisch.

Keukenstijlen 

Heeft u de keukenopstelling gekozen? Dan is het tijd voor de keukenstijl. Waar de moderne keuken uit strakke lijnen en de nieuwste apparatuur bestaat, kenmerkt de industriële zich door grove materialen en een stoere uitstraling. Hier houden de stijlen niet op, zo kan de landelijke keuken niet ontbreken. Bekijk onze pagina over keukenstijlen voor meer keuken inspiratie, van stoere keuken ideeën tot landelijke keuken voorbeelden.

Opbergruimte keuken 

De ruimte voor het opbergen van keukengerei en servies is een belangrijk onderdeel in de keuken. Misschien heeft u al bepaalde keukenkast ideeën of bent u nog op zoek naar inspiratie voor opbergruimte in de keuken. Hoge kastjes op de achterwand zijn een praktische en stijlvolle oplossing voor extra opbergmogelijkheden. Als de ruimte het toelaat, is een kast die de gehele keuken wand bedekt ook mogelijk. Zo weet u zeker dat uw keuken altijd opgeruimd is.

Keukenopstellingen 

Laten we beginnen bij het belangrijkste onderdeel: de keukenopstelling. Welke indeling is geschikt voor uw keuken? Zit uw hoofd vol keuken ideeën of bent u op zoek naar keukenopstellingen voorbeelden? Bekijk dan onze pagina over keukenopstellingen.

Keuken kleuren 

Ook voor keuken kleuren inspiratie staan wij voor u klaar. Wit, grijs en zwart zien we tegenwoordig veel terug in de keuken. Dit zijn strakke, moderne tinten die u makkelijk combineert met andere kleuren en stijlen. Bent u op zoek naar zwarte keuken inspiratie? Hierin kunt u eindeloos variëren. Misschien vindt u zwart iets te donker, dan hebben wij ook ideeën voor een grijze of witte keuken. Combineer deze tinten met hout voor een warme sfeer, of met een donkere kleur voor een moderne uitstraling. Bezoek de keuken kleuren pagina voor nog meer keuken kleuren voorbeelden en inspiratie.

Meer informatie? Plan nu vrijblijvend een afspraak in en ontdek alle mogelijkheden.

Bent u op zoek naar nog meer keuken inspiratie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keuken? Neem dan gerust een kijkje in een van onze showrooms voor nog meer keuken ideeën. Zo beleeft u zelf welke keuken naar uw smaak is. Komt u er zelf niet helemaal uit? Geen probleem! Wij helpen u graag. Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs voor gratis en vrijblijvend advies.