Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Op slag verliefd op de vtwonen Basic Greige

Neem een kijkje in de keuken van familie Smeets-van Knapen en laat u inspireren door deze prachtige keuken uit de vtwonen collectie: de Basic Greige. Jeroen (51) en Meike (49) wonen al bijna 15 jaar in het mooie Weesp en al bijna 5 jaar in hun huidige woning. Ze hebben 2 kinderen, een dochter van 14 en een zoon van 12. Beiden zitten op de middelbare school in Weesp. 

"De vestiging van Mandemakers in Amsterdam was net 10 dagen geopend, toen wij daar een afspraak hadden. Wij waren toevallig de allereerste die de vtwonen Basic Greige keuken hadden gekocht. Deze was spiksplinternieuw en bleek nog in geen enkele showroom te staan. De keuken in kleur ‘Greige’ past helemaal bij ons, dat wisten we direct!" De opstelling hadden ze al van te voren bedacht, Jeroen had zelfs een zelfgemaakte 3D tekening volledig op schaal meegenomen naar de vestiging.

Vrijblijvend advies
Persoonlijk advies

Plan een afspraak in de showroom!

'Doordat de keuken nu open is, is hij echt een onderdeel van de leefruimte beneden.'

Optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte

“Toen we dit huis kochten, zat er nog een muur tussen de keuken en de woonkamer. Deze wilden we er graag uit hebben. Hierdoor lijkt de keuken een stuk lichter en ruimer. Hiernaast hebben we ook nog eens meer werk en opbergruimte.” Dagelijks genieten ze van hun trendy open keuken die mooi in verbinding staat met de rest van de woning. Bovendien geeft de combinatie van grijs en beige de ruimte een warme sfeer. “We hebben een hoge tafel met 4 fijne stoelen in de keuken. Hier zitten we erg veel en eten we ook regelmatig. Daarnaast zijn we ontzettend blij met de luxe apparatuur.”

De keuken van Jeroen en Meike is compleet uitgerust met keukenapparatuur van Siemens, BORA en Quooker. “De BORA inductiekookplaat met kookveldafzuiging is voor ons onmisbaar! Ook hebben we een servies warmtelade onder de combi-oven. In eerste instantie hebben we deze meer gekozen voor het oog, maar we gebruiken hem gelukkig ook heel regelmatig.”

Een tip van de familie…

Iedereen heeft wel een handigheidje of tip voor in de keuken, zo ook Jeroen en Meike. Zij adviseren om te kiezen voor veel stopcontacten bij het aanrecht, die goed te bereiken zijn voor apparatuur. “Wij hebben de stopcontacten in de onderkant van de kastjes verwerkt, zodat de stopcontacten niet in het zicht hangen.” Dit zorgt voor een prachtige minimalistische achterwand.

Bestel het Mandemakers magazine voor meer inspiratie

Wilt u op de hoogte zijn van de laatste trends? Vraag dan direct het Mandemakers Magazine aan.