Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Hét huis van… familie van Ast

Keuken inspiratie doe je vooral op door binnen te kijken bij anderen. De familie van Ast voelt zich de koning te rijk met hun stijlvolle keuken, met als highlights de Quooker, de Bora kookplaat en de stoomoven. Floris en Marina wonen samen in een nieuwe wijk in de oudste stad van Holland: het prachtige Dordrecht. Dichtbij de Biesbosch en de familie bijna om de hoek.

Op slag verliefd

"Toen we deze keuken op internet tegen kwamen, wisten we meteen dat deze het moest worden. Een kookeiland is altijd onze droom geweest. De kastjes en fronts in een stijlvolle donkere kleur, een stevig Caesarstone gepolijst werkblad dat lijkt te zweven door de regelbare led-verlichting, de BORA kookplaat met geïntegreerde afzuiging, alles klopt in deze keuken. Bovendien staat Siematic garant voor een prachtige stijl en super kwaliteit. Wij waren overtuigd!"

Vrijblijvend advies
Persoonlijk advies

Plan een afspraak in de showroom!

"Het is een leefkeuken voor ons; gezellig bijpraten met vrienden, drankje, hapje en tussendoor lekker koken."

Onze blikvangers: de Quooker-kokendwaterkraan en de Bora inductiekookplaat

"We kunnen nu al niet meer zonder de Quooker-kraan. Wat een gemak, binnen een handomdraai kokend water. Handig om even een pan te vullen om te koken, en ook een uitkomst voor theeliefhebbers zoals wij. We genieten in een mum van tijd van een heerlijk kopje thee.

En ja, onze BORA kookplaat. We waren een traditionele afzuigkap gewend, veel geluid maar verder prima. We twijfelden of afzuiging in de kookplaat wel echt zou werken. Nou, daar hebben we niet lang over hoeven twijfelen. Het werkt echt heel goed, en bovendien nog rustig ook. Veel minder geluid dan onze oude afzuigkap."

Supergezond om met een stoomoven gerechten te maken

"We eten graag goed en gezond. Minder vet, meer groente, goed bezig toch? Bij gezond eten vinden we de juiste apparatuur belangrijk. In onze nieuwe keuken wilden we daarom een stoomoven omdat je daarmee smaak, vitamines en mineralen optimaal houdt. Bovendien gebruik je geen olie, en is de kooktijd ook nog eens korter. Des te meer tijd om te genieten van heerlijke maaltijden door dit moderne wonder."