Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

COMPLETE KEUKENS: VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN

Verhuist u naar uw droomhuis of wordt uw huidige paleis omgetoverd tot uw ultieme woondroom? Dan mag de perfecte keuken natuurlijk niet ontbreken. Een kant en klaar totaalplaatje, waarin alle onderdelen en apparaten een soepel, stralend geheel vormen. Complete keukens zijn stijlvol, allesomvattend en bovendien naar eigen wens en budget aan te kleden en in te delen.

WAT ZIJN COMPLETE KEUKENS?

Een complete keuken bestaat uit kasten, apparatuur, werkblad, planken, rekjes en een spoelbak met kraan. De keuken kan volledig naar eigen smaak worden samengesteld en ingericht. Een complete keuken betekent namelijk niet dat het showroommodel de definitieve en enige versie van de keuken is. Verre van zelfs! Uw woonvoorkeuren, budget en de beschikbare ruimte zijn de leidraad. U beslist natuurlijk zelf over de indeling van keukenkasten, apparatuur, kleur, stijl en afmeting en stel een passend geheel samen.

IN EEN PAAR STAPPEN NAAR EEN COMPLETE KEUKEN

De eerste stap op weg naar een complete keuken is de afmeting; welke keukenopstelling leent zich voor uw huis? Op dit vlak zijn er legio mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een rechte keuken, handig om smalle ruimtes optimaal te benutten, of een open en ruime L-keuken. Een U-opstelling brengt veel werk- en opbergruimte met zich mee, ideaal voor gezinnen. Met uw afmetingen en inspiratie op het netvlies gaat u aan de slag met de indeling. Onder- en bovenkeukenkasten kunnen in vrijwel elk gewenst formaat worden geïnstalleerd, waarbij de keuze voor materiaal, kleur en techniek zeer ruim is. Wenst u meer opbergruimte? Kies dan voor een innovatieve carrouselkast. Diepe, ruime laden, verkrijgbaar in alle formaten, zijn een andere handige manier om het maximale uit uw nieuwe keuken te halen.

SPOELBAK, WERKBLAD EN APPARATUUR

Nu het profiel van uw complete keuken is afgerond, is het tijd om aandacht te besteden aan de praktische kant. Kiest u voor één of een dubbele spoelbak, welk materiaal wilt u gebruiken voor het werkblad en welke apparaten mogen niet in uw keuken ontbreken? Complete keukens worden tegenwoordig standaard voorzien van een kookplaat of fornuis, koelkast, vaatwasser, afzuigkap en (combi-)magetron. Heeft u andere specifieke wensen? Mandemakers Keukens biedt een riant aanbod aan moderne apparatuur zoals ingebouwde stoomovens en espressomachines van onder meer AEG.

NOSTALGISCH LANDELIJK, NATUURLIJK MODERN

Bij de keuze voor een complete keuken kiest u voor een kookvertrek dat aansluit bij uw keukenwensen. Daarbij is niet alleen het praktische aspect van groot belang; het oog wil immers ook wat! Tegenwoordig zijn er opties te over. Eén van de populaire stijlen is de landelijke keuken. Binnen het warme, nostalgische design zijn er verschillende invloeden. Zo kunt u onder meer kiezen voor een landelijke keuken in een modern jasje of vasthouden aan de klassieke, traditionele keuken, die door het gebruik van natuurlijke materialen tot leven komt.

Nieuwsgierig geworden en benieuwd naar de mogelijkheden? Bestel dan geheel vrijblijvend het exclusieve gratis keukenboek van Mandemakers Keukens met 116 pagina's aan keukeninspiratie.

Gratis keukenboek?

Bestel ons gratis keukenboek

Vraag nu geheel vrijblijvend het extra dikke (116 pagina's) keukenboek van Mandemakers Keukens aan.

Dit keukenboek is voor heel veel mensen de start gebleken tot een prachtige Mandemakers keuken.

  • 116 pagina's dik
  • Gratis thuisbezorgd
  • Boordevol inspiratie en tips