Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image
Inspiratie

8 prachtkrukken voor in de keuken

Geplaatst op: 17 juni 2016

Uw kookeiland of bar is pas écht compleet met een stel mooie en stijlvolle barkrukken. Maar ook als u nog een keuken moet gaan kopen, is het goed te bedenken dat u deze met accessoires als barkrukken precies de uitstraling kunt geven die u in gedachten heeft. Op zoek naar inspiratie? We hebben acht prachtexemplaren voor u uitgelicht.

1. Fresh & clean
De minimalistische vormgeving van de Lapalma Lem zorgt voor een strakke en tijdloze uitstraling. Het frame en de vloerplaat van de barkruk is gemaakt van staal en beschikbaar in verschillende afwerkingen. Perfect voor een moderne keuken.

2. Prima piramide
‘Piramide’ heet de barkruk van Spoinq, die uitvoerbaar is in tal van stoffen en ook verkrijgbaar met een houten onderstel. Dat maakt de kruk toepasbaar in elke ruimte.

3. Pure eenvoud
Het idee achter de Hay About a Chair collectie was het ontwerpen van stoelen met een opvallende eenvoud. De About a Stool is hier een goed voorbeeld van. Design zoals design hoort te zijn, laat dat maar aan Hay over.

4. Altijd goed
De krukken van Kitchen Trend zijn even simpel als stijlvol. Gemaakt van metaal met een houten zitting en verkrijgbaar in acht kleuren. Altijd goed!

5. Scandinavisch
Alle producten uit de Muuto Nerd serie bestaan uit een combinatie van eiken- en essenhout, wat zorgt voor de typisch Scandinavische uitstraling. De lage rugleuning van deze kruk zorgt voor een lekkere zit.

6. Vierkant of rond?
De One More Please van Kartell is er in een vierkante en een ronde uitvoering en in tal van kleuren. Leuk om te mixen! De kruk zit bovendien zó lekker dat de verleiding groot is: ‘Vooruit, nog eentje dan!’

7. Vlechtwerk
De barkruk van het Nederlandse HKliving is modern, maar door zijn stijlvolle rotan zitting (in zwart of honingkleur) ook heel geschikt in de landelijke keuken.

8. Natuurlijk  
In de zitting van de strak ontworpen Fast Forest is het silhouet van een stel bomen terug te zien, wat ook meteen de naam verklaart. De Fast Forest heeft een frame van gelakt aluminium, u kunt ‘m daardoor ook buiten gebruiken. Handig!