AEG comfortlift: een vaatwasser van hoger niveau

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Apparatuur

AEG comfortlift: een vaatwasser van hoger niveau

Geplaatst op: 23 oktober 2017

De AEG comfortlift tilt uw vaat naar een hoger niveau. De vaatwasser kunt u nu makkelijker inruimen door deze innovatieve techniek van de AEG comfortlift. Een vaatwasser in- en uitruimen is voor veel mensen niet echt fijn. Vaak komt dit doordat men diep moet bukken om bij het onderrek te kunnen. Met de comfortlift van AEG is dit verleden tijd! In dit blog vertellen wij u graag meer over de kenmerken van een AEG comfortlift, de voordelen en waarom deze lift eigenlijk uniek is.

Hoe werkt de AEG comfortlift?

De AEG comfortlift, zoals de naam al zegt, tilt het onderste rek van de vaatwasser omhoog. Hierdoor hoeft u niet meer diep te bukken om uw vaat in te laden of uit te ruimen. Het systeem werkt heel eenvoudig: u hoeft alleen maar de hendel onder het handvat omhoog te trekken om het onderste rek omhoog te tillen en weer te laten zakken. Het liftsysteem helpt u erbij en daardoor is het heel gemakkelijk en licht om het onderrek omhoog te liften. De AEG comfortlift maakt uw vaatwasser een stuk ergonomischer en is daarom zeer geschikt wanneer u moeite hebt met het in- en uitruimen van het onderrek.

ComfortLift

De AEG comfortlift is uniek

Het merk AEG hecht veel waarde aan het introduceren van ergonomische oplossingen die consumenten helpen in hun dagelijks leven. Daarom heeft AEG als eerste merk in 2017 het comfortlift systeem geïntroduceerd bij verschillende vaatwassers. Deze vaatwassers combineren de allernieuwste technologie met een bekroond ontwerp. Het innovatieve en unieke liftsysteem tilt het onderrek omhoog wat is erkend met de prestigieuze gouden iF Design Award 2017 en ook met de Red Dot Award 2017. Dus, bent u op zoek naar een unieke vaatwasser met de nieuwste technologie? Kies dan voor de AEG comfortlift.

De voordelen

De AEG comfortlift heeft een aantal voordelen. Deze zetten wij graag voor u op een rij:

  • Ergonomisch. Minder vaak bukken draagt bij aan de ergonomie in uw dagelijks leven. Met het liftsysteem maakt u optimaal gebruik van de vaatwasser, want uw glanzende vaat en kookgerei worden tot een prettige werkhoogte gebracht. 
  • Gebruiksgemak verhoogd. Bukken is verleden tijd. Het onderste rek komt naar boven, waardoor u de vaat efficiënter kunt in- en uitruimen. Deze vaatwassers zijn ontworpen om het u gemakkelijker te maken.
  • Meer ruimte voor borden en pannen. Om het systeem te kunnen integreren in de vaatwasmachine is gekozen voor een uitneembare besteklade bovenin de machine. Hierdoor houdt u meer ruimte over in het onderrek om uw borden en pannen in te plaatsen.

Video: zo werkt de AEG Comfortlift

ComfortLift is volledig ontworpen om u te helpen bij het in- en uitruimen van de vaatwasser. Ontdek de voordelen in deze video.

Gratis
Keukenboek

Gratis en extra dik. Ontdek dé trends van 2019

  • 100 pagina's vol keukeninspiratie

Kom langs in de winkel

Wilt u graag zelf ervaren hoe makkelijk het is om uw AEG vaatwasser in- en uit te ruimen? Kom dan langs in één van onze winkels waar u alle informatie kunt krijgen over de AEG comfortlift en dit systeem zelf kunt testen.

Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?