Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
AEG Mastery Range

AEG Mastery Range apparatuur - Mandemakers Keukens

Geplaatst op: 8 januari 2018

AEG Mastery Range is een serie van innovatieve keukenapparatuur voor optimale kookprestaties, aangevuld door de nieuwste gadgets. ComfortLift, CustomFlex, Hob2Hood en Foodsensor vallen onder de AEG Mastery Range. Wilt u meer weten over deze nieuwe functies en gadgets, en de voordelen ervan? Mandemakers Keukens zet ze voor u op een rijtje!

De AEG Mastery Range lijn

De Mastery Range lijn van AEG is ’s werelds eerste echte responsieve kookervaring dankzij Hob2Hood en Foodsensor. De keukenapparatuur reageert onmiddellijk op uw opdrachten doordat verschillende apparaten samenwerken. Op deze manier geniet u van optimale kookprestaties.  Daarnaast zorgen ComfortLift en CustomFlex voor optimaal gemak in de keuken bij het uitruimen van de vaatwasser en het indelen van de koelkast. De apparaten uit de range hebben een soortgelijk design, zodat u een gestroomlijnd geheel creëert in uw keuken.

Oops, an error occurred! Code: 202303220327231c210bc6

De apparatuur

  • Comfort Lift: Is het in- en uitruimen van de vaatwasser niet uw favoriete bezigheid? Comfort Lift maakt deze taak een stuk aangenamer, doordat het uw glanzende vaat naar een prettige werkhoogte brengt. In een handomdraai tilt u het onderste rek naar boven voor het snel en efficiënt in- en uitruimen van de vaatwasser. 
  • CustomFlex: De opbergruimte in de deur van uw koelkast is ideaal voor levensmiddelen die u snel bij de hand wilt hebben. Dankzij CustomFlex benut u de ruimte in uw koelkastdeur optimaal. U kunt de compartimenten gemakkelijk verplaatsen en zo de koelkast volledig naar eigen wens inrichten. Verse groenten, zuivelwaren, sauzen en specerijen geeft u stuk voor stuk een gemakkelijk plekje in uw koelkastdeur.
  • Hob2Hood: Laat uw kookplaat communiceren met uw afzuigkap, zodat u zich volledig kunt concentreren op het bereiden van een heerlijk gerecht. Het nieuwe Hob2Hood maakt het mogelijk. Uw kookactiviteit bepaalt de ventilatorsnelheid van de afzuiging door middel van een infraroodverbinding. Wilt u toch graag zelf de afzuigkap bedienen? Dat gaat snel en eenvoudig via het intuïtieve kookplaatinterface. 
  • Foodsensor: Houdt u van een licht doorbakken braadstuk of eet u hem liever well done? De Foodsensor van uw SenseCook-oven helpt u met het bereiken van de perfecte kerntemperatuur van uw gerechten. Plaats de sensor in bijvoorbeeld uw steak of kalkoen en uw oven zal een signaal geven wanneer het gerecht naar uw wens bereid is.  
Oops, an error occurred! Code: 20230322032723fd32fae3

Maak vrijblijvend een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de AEG Mastery Range apparatuur? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs bij u in de buurt. De dag en het tijdstip bepaalt u zelf, een afspraak buiten openingstijden is ook mogelijk. Onze deskundige adviseurs helpen u graag verder met een advies op maat.

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.