Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image
Zwarte keuken

Dit kunt u verwachten van uw afspraak bij Mandemakers Keukens

Geplaatst op: 10 september 2020

“Hebben jullie de tijd?” Dat is het eerste wat wij vragen als je voor een afspraak bij ons binnenkomt. We nemen graag uitgebreid de tijd om jouw ideale keuken samen te stellen. Onder het genot van een kopje koffie en natuurlijk een stukje appeltaart, starten we met goed luisteren naar jullie wensen: wat vind je mooi, welke stijl spreekt je aan en is er al nagedacht over de opstelling?  Belangrijk is de klik met de adviseur. We proberen altijd de juiste match te vinden.

Daarnaast inventariseren we de apparatuur wensen: sommige mensen roepen in hun enthousiasme ‘doe maar wat’, terwijl anderen het typenummer van hun gewenste inbouw koffie-apparaat bij wijze van spreken al weten.’ 

Grove schets

‘Tijdens dit inventarisatiegesprek maken we met de hand een grove schets van de keukenruimte om een beetje een beeld te krijgen. Uiteraard is het fijn als u de ruimte van tevoren heeft opgemeten en al bepaalde ideeën hebt over wat u mooi vindt. Weten wat voor vloer er komt te liggen, kan bijvoorbeeld bepalend zijn voor de kleur van de keuken. Daarbij adviseren we ook over gebruiksgemak: het is bijvoorbeeld gebruikelijk dat het spoelgedeelte naast de vaatwasser komt, maar of links of rechts handiger is, kan afhangen van of u links- of rechtshandig bent. 

Er zijn altijd dingen waar u wellicht zelf niet aan hebt gedacht, zoals de hoogte van het aanrecht. En op de plek waar u gaat koken en spoelen is aan weerskanten werkruimte nodig, ook daar staat niet iedereen bij stil. Met elkaar zoeken we altijd naar de mooiste en meest praktische oplossing.’

Advies en slimme oplossingen

‘Tijdens het inventariseren bespreken we ook al open en eerlijk het beoogde budget. Want als we daar een goed beeld van hebben, kunnen we u beter adviseren. We denken graag mee en kijken samen naar slimme oplossingen die geen afbreuk doen aan de stijl van de keuken, zoals een normale servieskast in plaats van een apothekerskast, een net wat eenvoudigere vaatwasser, nog even geen wijnkoelkast of een werkblad van een minder kostbaar materiaal. Alles is mogelijk. 

Op onze offertes wordt alles duidelijk aangegeven, ook montage en de aansluiting. Vindt u het niet prettig om in een paar uur tijd al beslissingen te nemen en wilt u het nog even laten bezinken, dan is het fijn om te weten dat u na een paar weken nog een keer terugkomt om de puntjes op de i te zetten, dat geeft rust. 

Meten is weten

In de tussentijd komen we inmeten om zeker te weten dat alles past. Standaard krijgt u van ons een technisch leidingschema voor de aannemer of klusjesman, waarin we alles aangeven, dus ook op welke plek voor alle apparaten de juiste voorzieningen aangelegd moeten worden. 

Daarnaast hebben we veel controlemomenten en checklisten. We monteren de keuken bijvoorbeeld een dag na levering, zo voorkomen we dat er op het moment dat de keuken wordt geplaatst nog tegenvallers zijn. Mocht het werkblad bijvoorbeeld onverhoopt gescheurd zijn, dan kunnen we nog een spoedopdracht geven, zodat er de volgende dag al een nieuw blad is.

Komt u een keertje langs bij hét huis van keukens? Maak dan vooraf een afspraak op onze website of neem telefonisch contact op met één van onze 9 winkels. Dan nemen we ruim de tijd om u te helpen met uw nieuwe keuken. 

Tot ziens bij Mandemakers! 

John Schouten 

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.