Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Mandemakers, al 40 jaar hét huis van keukens

Mandemakers, al 40 jaar hét huis van keukens

Geplaatst op: 28 mei 2018

Mandemakers mag zich al 40 jaar hét huis van keukens noemen. De keuken is in veel huizen het centrale ontmoetingspunt. We komen er om te koken, maar ook om er te eten, de krant te lezen, te borrelen en de dag door te nemen. Mandemakers Keukens weet als geen ander hoe belangrijk deze plek in huis is. We vertellen u meer over onze hoogstaande kwaliteitsmerken, de eindeloze keuzemogelijkheid en onze exclusieve, scherp geprijsde jubileumkeuken.

Topkwaliteit en een enorme keuzemogelijkheid

Bij Mandemakers hebben we voor iedereen de juiste keuken. We doen er alles aan om u naar volle tevredenheid te helpen. Wie bij Mandemakers een keuken aanschaft, kiest voor topkwaliteit. Die kwaliteit zit hem bijvoorbeeld in de enorme keuzemogelijkheid. Wij hebben het grootste assortiment van Nederland: in een Mandemakers showroom ziet u op een oppervlakte van minimaal 2.500 m2 maar liefst 200 complete keukens. Naast onze eigen keukenlijn, de Mandemakers collectie, kunt u bij ons ook terecht voor absolute topmerken zoals SieMatic en Barletti. Op het gebied van inbouwapparatuur bieden wij werkelijk alle A-merken aan. Kortom, we doen er alles aan om u te laten slagen in uw zoektocht naar de ideale keuken, en dat leverde ons een ruime 8 op van onze klanten. 

De jubileumkeuken

Ter gelegenheid van ons 40-jarige bestaan hebben we een jubilieumkeuken geïntroduceerd. Deze keuken is voorzien van de vijf nieuwste trends van 2018: een multifunctionele eilandopstelling, luxueus composieten werkblad, stijlvolle gietvloer, praktische kokend waterkraan én een ingebouwde wijnklimaatkast. Bovendien heeft u keuze uit alle A-merken apparatuur en bepaalt u zelf de opstelling en kastindeling. Deze exclusieve keuken is ook nog eens extra scherp geprijsd. Nieuwsgierig? De jubileumkeuken is binnenkort ook te bewonderen in onze showroom. 

Kom inspiratie opdoen

Bent u benieuwd naar onze uitgebreide keukencollectie? Ontdek onze eigen Mandemakers collectie en hoogstaande A-merken in een van onze showrooms bij u in de buurt. Hier vindt u volop inspiratie en brengen onze deskundige adviseurs uw wensen geheel vrijblijvend in kaart. Bij Mandemakers Keukens vindt u altijd wat u zoekt en kunt u rekenen op uitstekend advies en garantie, alsmede levenslange service. Dat is waarom wij ons met gepaste trots hét huis van keukens mogen noemen.

Ontwerp zelf uw eigen 3D keuken!

3D keuken ontwerpen

Kies uw eigen stijl, opstelling en indeling. Eenvoudig kostenloos en snel met onze 3D tool.