Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Keukenapparatuur

ATAG Black Steel Line

Geplaatst op: 7 januari 2020

ATAG brengt functionaliteit en design bij elkaar met haar nieuwste apparatuur. De ATAG black steel line beschikt over de modernste apparaten met een nieuw design. Hiermee komt het merk met zwarte keukenapparatuur. Het zwarte design brengt direct een geheel nieuwe en unieke sfeer in jouw keuken. Wilt u meer weten over deze ATAG apparatuur van de black steel line? Lees dan verder. Mandemakers vertelt u er graag meer over.

ATAG - We love to cook

ATAG richt zich op de thuiskok en probeert het hen zo gemakkelijk en leuk mogelijk te maken. Dit doen zij door middel van innovaties in keukenapparatuur en design. De ATAG black lijn met zwarte apparatuur heeft moderne functies en een uniek en stijlvol design. Zo beschrijft ATAG haar nieuwe lijn als volgt: ”Rustig en donker op afstand. Spannend en rijk aan details van dichtbij.” Deze nieuwe lijn van ATAG beschikt over diverse soorten ovens en moderne wandafzuigkappen.

De ovens zijn verkrijgbaar in verschillende geïntegreerde functies, zoals een stoomoven of zelfs een schoonmaaksysteem. De wandafzuigkap heeft een zogeheten clear air functie. Hierbij wordt elke 12 tot 24 uur de laagste stand van de afzuigkap ingeschakeld. Dit verfrist de ruimte na bijvoorbeeld het koken of een feestje. Daarnaast is er een warmhoudlade in de ATAG black steel line. Met deze warmhoudlade kunt u borden verwarmen. Deze lade is ook zeer geschikt voor slow cooking of ontdooien.

Uniek design

Naast de diverse functies van de apparatuur uit de ATAG black steel line, speelt het design ook een belangrijke rol in deze keukenapparatuur. Zwart is weer helemaal in opkomst in het interieur en nu ook een ware trend in de keuken. Naast zwarte elementen zoals kranen en spoelbakken, zijn apparaten in de keuken erg stijlvol. De apparaten van de ATAG black steel line zijn dan ook uitermate geschikt voor een zwarte keuken.

Voor een prachtig contrast passen deze apparaten ook stijlvol bij een juist lichtgekleurde keuken. De black steel line van ATAG in combinatie met een marmeren keukenblad creëert u een prachtig geheel. Daarnaast zijn deze apparaten qua design geschikt voor diverse interieurstijlen: van modern tot industrieel. Combineer de zwarte apparatuur met gouden of zilverkleurige elementen voor een elegante en persoonlijke uitstraling.

Bekijk de collectie in onze showroom

Wilt u de diverse mogelijkheden van ATAG keukenapparatuur met eigen ogen zien? Kom dan gerust langs en bekijk uw ideale keukenapparatuur in een van onze showrooms. Wenst u persoonlijk advies? Maak dan vooraf een afspraak met een van onze adviseurs. Onze adviseurs luisteren naar uw wensen.

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.