Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Binnenkijken

4x binnenkijken bij onze mooiste keukens

Geplaatst op: 3 april 2018

In het vtwonen programma ‘Verbouwen of Verhuizen’ heeft Mandemakers Keukens in samenwerking met de stylisten van vtwonen iedere aflevering een prachtige keuken samengesteld. Hieruit zijn onze vier mooiste keukens tot stand gekomen. Nieuwsgierig? Deze blog laat u binnenkijken bij vtwonen, waar luxe keukens uit de Mandemakers Collectie volledig zijn gestyled met sfeervolle woonartikelen.

1. Modern landelijke keuken

Deze lichte keuken brengt de moderne en landelijke stijl perfect in balans. Enerzijds kenmerkt de keuken zich door strakke elementen, zoals mat witte fronten, een composiet werkblad met een marmeren look en geavanceerde Bauknecht inbouwapparatuur. Bovendien heeft de keuken veel opbergruimte, wat een rommelige uitstraling voorkomt. Anderzijds wordt de keuken aangevuld door landelijke elementen, zoals een robuust, vrijstaand fornuis van Bertazonni La Germania en groene, sfeervolle details die meer levendigheid in de keuken brengen. 

Haarlem keuken na verbouwing
Haarlem keuken na verbouwing 2
Haarlem keuken na verbouwing 3
verbouwen of verhuizen
Haarlem woonkamer na verbouwing
Haarlem woonkamer na verbouwing 3
Haarlem woonkamer plafond na verbouwing
Haarlem eethoek na verbouwing
Haarlem eethoek na verbouwing 2
Haarlem eethoek na verbouwing 3

360° beeld: loop zelf door de woning

vtwonen Mandemakers Keukens

2. Lichte woonkeuken

Deze keuken is voor de liefhebbers van een frisse en open uitstraling. De lichte, greeploze woonkeuken heeft witte fronten met een hoogglans afwerking voor een strak effect. Het lichtgrijs composieten werkblad geeft hier vervolgens een stoere draai aan. Daarnaast draagt de geavanceerde Bauknecht apparatuur in deze keuken bij aan de luxe uitstraling. De keuken heeft een moderne, strakke look en oogt tegelijkertijd zeer sfeervol en uitnodigend door de open verbinding met het woongedeelte en de tuin. Groene planten geven de woonkeuken een warme en levendige uitstraling.

Het resultaat
Het resultaat
Het resultaat
Het resultaat
Het resultaat
Het resultaat
Het resultaat
Het resultaat
Het resultaat
Het resultaat
Het resultaat
vtwonen Mandemakers Keukens

360° beeld: loop zelf door de woning

Vtwonen Mandemakers Keukens

3. Houten keuken

Deze stoere, houten keuken met industriële details mag gezien worden. De houten fronten in de kleur ‘oak scratch’ met matte afwerking creëren een sfeervolle en warme uitstraling. Het werkblad van lichtkleurig beton en het robuuste fornuis van Bertazonni La Germania zorgen voor een stoer effect in deze landelijke keuken. Dankzij de U-vorm van de keuken wordt alle ruimte optimaal benut en ook is er veel opbergruimte, zodat de keuken geen rommelige uitstraling krijgt. De keuken is verder voorzien van de allernieuwste Bauknecht apparatuur met de meest innovatieve technologieën.

Utrecht keuken na verbouwing 1
Utrecht keuken na verbouwing 2
Utrecht keuken na verbouwing 3
Utrecht keuken na verbouwing 4
Utrecht keuken na verbouwing 5
Utrecht woonkamer na verbouwing 1
Utrecht woonkamer na verbouwing 2
Utrecht woonkamer na verbouwing 3

360° beeld: loop zelf door de woning

vtwonen aflevering 4 360 video

4. Stoere leefkeuken

Industrieel en modern gaan naadloos samen in deze keuken. De mat witte fronten vormen een perfecte combinatie met het lichtgrijs betonnen werkblad. Er is zeer veel opbergruimte, zodat alles een eigen plekje heeft en de keuken er altijd strak en opgeruimd uitziet. Ook de inbouwapparatuur van Bauknecht is subtiel weggewerkt in de keuken, wat de moderne uitstraling ten goede komt. De keuken maakt deel uit van zowel de serre als de woonkamer, waardoor het een echte leefkeuken is.

Woonkamer na verbouwing 1
Woonkamer na verbouwing 2
Keuken na verbouwing 1
Keuken na verbouwing 2
Keuken na verbouwing 3
Keuken na verbouwing 4

360° beeld: loop zelf door de woning

360 tour vtwonen Rijswijk

Vraag ons inspiratie magazine aan

Wilt u meer keukeninspiratie opdoen? In ons extra dikke magazine leest u meer over de nieuwste trends op keukengebied, de ontwikkelingen in hét huis van keukens en ervaringsverhalen van onze klanten. Vraag het nu geheel vrijblijvend aan en laat u inspireren!

Vrijblijvend advies
Persoonlijk advies

Plan een afspraak in de showroom!