Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Inspiratie

Proef de zomer bij Mandemakers

duurzaam & uniek

Geplaatst op: 5 juli 2019

Bij aankoop van een keuken ontvang je naast 15% korting, deze zomer ook een duurzame Omar Munie Blue Sea Bag cadeau t.w.v. 109,-. Deze tas heeft een bijzonder verhaal en daar vertellen we je graag meer over. Benieuwd? Lees snel verder!

Omar Munie Blue Sea Bag

Omar Munie (1986) is een jonge en getalenteerde Nederlandse designer. Door zijn creativiteit en doorzettingsvermogen heeft hij inmiddels een bekende naam in de Nederlandse modewereld. Zijn tassen worden door steeds meer mensen gezien als de perfecte combinatie van functionaliteit en design. We zijn bij Mandemakers dan ook erg trots dat we samen met deze getalenteerde designer de handen ineen hebben geslagen, zodat we onze klanten een mooi duurzaam cadeau mogen meegeven deze zomer.

Een tas met een duurzame achtergrond

Omar Munie bedacht de Blue Sea Bag om een steentje bij te dragen aan een meer schonere wereld. De Blue Sea Bag is gemaakt van Econyl®, een innovatief materiaal gemaakt van gerecyclede visnetten. Ook het label is gemaakt van restleer van de Omar Munie tassen collectie. 

Bekijk hier de video

De tassen worden gemaakt in de Dreamfactory in Den Haag. Dit atelier biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans zich verder te ontwikkelen en hun dromen waar te maken.

Omar Munie Tas Cadeau

Voortaan boodschappen doen of naar het strand met een unieke Omar Munie Tas? Bij Mandemakers krijgt u deze zomer een duurzame Blue Sea Bag shopper t.w.v. €109,- cadeau bij aankoop van een keuken. Kom dus langs deze zomer!