Reken af met kookdampen dankzij Bora kookveldafzuiging

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Bora kookveldafzuiging

Reken af met kookdampen dankzij Bora kookveldafzuiging

Geplaatst op: 22 januari 2018

Bora kookveldafzuiging voert geuren en dampen direct af waar ze tijdens het koken ontstaan: het kookveld. U geniet voortaan altijd van een optimaal frisse keuken met Bora kookveldafzuiging. Deze innovatieve en effectieve afzuiging biedt bovendien meer vrijheid tijdens het koken, doordat het systeem zo goed als automatisch werkt. Mandemakers Keukens vertelt u meer over de voordelen van de Bora kookveldafzuiging en welke types er zijn.

Waarom Bora kookveldafzuiging?

Bora kookveldafzuiging betekent het einde van de afzuigkap. De apparatuur van Bora is namelijk effectiever, stiller en hygiënischer. De afzuiging bereikt een reinigend vermogen van 100% doordat geuren geen enkele kans krijgen zich te verspreiden door de keuken. De kookveldafzuiging van Bora doet dit vrijwel geruisloos. Ook schoonmaken is een snel geklaarde klus, doordat u de onderdelen handmatig uit elkaar haalt en eenvoudig in de vaatwasser plaatst. Een kind kan de was doen!

Bora afzuiging
Bora downdraft afzuiging

Van Bora Basic tot Bora Professional 2.0

Er zijn vier verschillende Bora afzuigsystemen. Mandemakers Keukens licht ze kort voor u uit.

Bora Basic

De Bora Basic kookveldafzuiging is een instapmodel, waarbij u geniet van topprestaties voor een aantrekkelijke prijs. De afzuiging bevindt zich midden in de kookplaat en heeft een opvallend, rond design. Dit model is echter alleen geschikt voor keramische- en inductiekookplaten. 

Bora Classic

Wanneer u ook graag een gedeelte van de kookplaat aan gaspitten wilt wijden, kunt u kiezen voor de Bora Classic. Dit afzuigsysteem heeft een smalle, rechthoekige en minimalistische look en is midden in de kookplaat geplaatst. Er is een groot aantal mogelijkheden om de afzuiging te combineren met het kookveld. Hierdoor geniet u van de hoogste flexibiliteit en efficiëntie.

Bora Professional

Nog een stapje verder gaat de Bora Professional kookveldafzuiging. Dit afzuigsysteem biedt oneindig veel mogelijkheden. Het minimalistisch design en de extra grote, modulaire kookvelden gaan hand in hand met topprestaties. Het kookveld reageert direct op veranderingen. Wanneer er intensiever wordt gekookt, gaat het afzuigsysteem harder werken. En dat alles bijna zonder geluid dankzij de stille motoren. 

Bora Professional 2.0

Voor de echte hobbykok is er de Bora Professional 2.0. Het gehele systeem werkt aan de hand van vrijwel automatische interactie. Met de bedieningsknop 2.0 bedient u het gehele systeem met één hand. Bovendien communiceren afzuigsysteem en kookveld intelligent met elkaar, wat leidt tot automatisch accurate prestaties.  Het kookveld is nóg krachtiger en het design nóg functioneler voor een intuïtieve bediening. 

Bora keukenapparatuur
Kookveldafzuiging Bora

Maar vrijblijvend een afspraak

Wilt u graag meer weten over de Bora kookveldafzuiging? Maak dan vrijblijvend een afspraak bij u in de buurt met een van onze adviseurs. De dag en het tijdstip bepaalt u zelf en een afspraak buiten openingstijden is ook mogelijk. Onze deskundige adviseurs helpen u graag verder met een advies op maat.

Gratis
Keukenboek

Gratis en extra dik. Ontdek dé trends van 2019

  • 100 pagina's vol keukeninspiratie
Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?