BORA: het einde van de afzuigkap

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Waar kan ik u mee helpen?

Stel uw vraag of neem gewoon een kijkje door onze collectie....

Populairste zoektermen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Trends & Blog

BORA

BORA: het einde van de afzuigkap

Geplaatst op: 23 februari 2016

Uit onderzoek blijkt dat we vieze geurtjes als grootste keukenergernis ervaren.Tegelijkertijd vormt de afzuigkap vaak het minst stijlvolle onderdeel van onze keuken. De oplossing is BORA: een even effectief als onzichtbaar afzuigsysteem.

Waar etensgeuren tijdens het koken nog zo lekker ruiken, zijn we ze al direct na het eten liever kwijt dan rijk. Toch was er lange tijd geen afzuigsysteem dat álle dampen en geurtjes effectief wist tegen te gaan. Was, inderdaad, want het afzuigsysteem BORA maakt voorgoed een einde aan vieze luchtjes én de grijze koof in uw keuken. Met BORA bevindt de afzuigkap zich namelijk niet meer boven de pannen, waardoor kookdampen alle ruimte krijgen om te vervliegen, maar ín de kookplaat. BORA zorgt daarmee voor frisse lucht, vrij zicht en meer ruimte in uw keuken.

Since 2006
Het BORA afzuigsysteem, ontwikkeld in 2006, werd in 2008 op de markt gezet en al in 2009 wist het merk, met nog maar drie medewerkers in dienst, haar eerste onderscheiding in de wacht te slepen. In de jaren die volgden, kwamen daar tal van prijzen (waaronder een prestigieuze ‘red dot product design award en een Plus X Award) en tientallen medewerkers, producten en verkooppunten over de hele wereld bij. Als het aan BORA ligt, is het einde nog lang niet in zicht… Maar wat maakt Bora zo speciaal?

De voordelen van BORA
Simpel: een BORA afzuigsysteem laat kookdampen niet opstijgen, maar zuigt ze direct naar beneden af. Zo worden vieze geurtjes en vette walmen niet meer in de ruimte verspreid, waardoor het bijna voelt alsof u ineen buitenkeuken staat. Een ander groot voordeel is dat er geen storende afzuigkap meer op hoofdhoogte hangt. Dat zorgt voor meer openheid in uw keuken of juist voor meer ruimte voor bovenkastjes, maar maakt ook koken onder het keukenraam eindelijk mogelijk. De systemen van BORA zijn bovendien aanzienlijk stiller dan andere afzuigkappen en de drie bewegende onderdelen kunnen gewoon in de vaatwasmachine. Wel zo hygiënisch.

Ieder wat wils
Het BORA systeem is verkrijgbaar in drie varianten: BORA Basic, BORA Classic en BORA Professional. Binnen deze drie varianten bestaan weer verschillende afzuigsystemen en bijbehorende producten, zoals diverse inductiekookplaten maar ook een wok of roestvrijstalen Tepan – gril. Zo biedt BORA voor iedereen, van chef-afwas tot chef-kok, een passend systeem. Want wat voor thuiskok u ook bent; met minder geurtjes, minder herrie, meer hygiëne en meer rust in uw keuken, kunt u gegarandeerd meer genieten van koken.

Bent u benieuwd geworden? We stellen BORA in onze showroom graag aan u voor. 

Mandemakers Keukenboek

Gratis keukenboek?

Een gratis & extra dik inspiratie boek vol met mooie keukens!

Mandemakers Keukenboek
  • 100 pagina's aan keukens en tips
  • 100 pagina's vol keukeninspiratie
  • Ontdek de nieuwste trends en tips
  • Gratis thuis bezorgd
  • 100 pagina's vol keukeninspiratie
  • Gratis thuis bezorgd