Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Siemens

Connected met Siemens - Mandemakers Keukens

Geplaatst op: 9 juli 2018

Het huishouden was nog nooit zo makkelijk als met de Home Connect apparatuur van Siemens. Dankzij de wifi-verbinding bedient u de apparatuur gemakkelijk en vanaf een afstand met uw smartphone. Deze innovatieve technologie zorgt voor een verbinding tussen u en de diverse Siemens Home Connect apparaten. Bent u benieuwd naar deze innovatieve apparatuur en hoe dit in zijn werk gaat? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Altijd in verbinding met uw huishouden

Kent u dat stressvolle gevoel wanneer u niet zeker weet of u de oven heeft uitgeschakeld of de vaatwasser wel aan heeft gezet? Dit is verleden tijd dankzij Siemens Home Connect. Door middel van een handige app controleert u op ieder moment via uw smartphone of uw apparatuur aan of uitstaat. Bovendien kunt u via de app ook de oven vast laten voorverwarmen of een programma inschakelen op uw vaatwasser. Of u nu thuis bent, op uw werk of heel ergens anders. Met Siemens Home Connect staat u altijd in directe verbinding met uw huishouden.

Voor welk apparaat kiest u?

Het assortiment van Siemens Home Connect bestaat uit diverse keukenapparaten. Hier vindt u onder andere ovens, koelkasten, vaatwassers en zelfs koffiemachines. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om de gehele keuken in te richten met deze interactieve en innovatieve apparatuur. Door meerdere apparaten van Siemens Home Connect in uw keuken te integreren bent u verzekerd van een verhoogd gemak tijdens het koken, koelen en schoonmaken. Kortom, voor alles wat u nodig heeft in de keuken biedt Siemens Home Connect een gepast apparaat met geavanceerde technologische mogelijkheden.

Breng een bezoek aan een van de winkels

Wilt u de Home Connect apparatuur van Siemens zelf ervaren? Breng dan een bezoek aan een van onze winkels. Hier kunt u de diverse apparaten van de collectie met eigen ogen bekijken en met andere apparatuur vergelijken. Ook vindt u hier de andere keukenapparatuur van Siemens. Heeft u een vraag of wilt u een passend advies voordat u overgaat tot aankoop? Onze adviseurs staan voor u klaar en helpen u graag.

Ontwerp zelf uw eigen 3D keuken!

3D keuken ontwerpen

Kies uw eigen stijl, opstelling en indeling. Eenvoudig kostenloos en snel met onze 3D tool.