Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image
Inspiratie

creativiteit in de keuken - Mandemakers Keukens

Handige doe-het-zelf ideeën

Geplaatst op: 22 oktober 2015

De keuken is dé ruimte in huis om lekker creatief aan de slag te gaan. Met nieuwe recepten en bereidingswijzen óf met de inrichting van de keuken zelf. Mandemakers inspireert u graag met handige doe-het-zelf ideeën.

Een nieuwe keuken gaat pas echt leven, wanneer er wordt gekookt, gelachen en geleefd. Maar ook de toevoeging van persoonlijke details maakt uw keuken een extra fijne plek om te vertoeven. Moeilijk? Helemaal niet. Drie ideeën om van uw keuken een bijzondere plek in huis te maken:

Uw eigen kruidenrek

Uw eigen, verse ingrediënten verbouwen in uw eigen keuken; dé must voor elke liefhebber van koken en eten. Een mooi kruidenrek voor het keukenraam (zelfgemaakt of gekocht in de winkel) staat enorm gezellig en geeft uw kruiden voldoende zonlicht om volop te kunnen groeien en bloeien. Met een vers kruidenrek binnen handbereik, wordt de verleiding bovendien nóg groter om af en toe wat verse, nieuwe kruiden in uw gerechten te verwerken.

Koken met uitzicht

De ruimte tussen de kookplaat en de afzuigkap wordt vrijwel altijd onbenut gelaten. Zonde! Deze ruimte leent zicht perfect voor een kunstwerk of persoonlijke creatie. Beschilder de wand, kies voor een mooi schilderij of maak een eigen ontwerp van mozaïek: een originele eyecatcher op een originele plek in huis.

Maak een accentwand

Behalve witte tegeltjes of een licht kleuraccent op de achterwand, houden we de muren in onze keuken over het algemeen het liefst zo rustig mogelijk. Toch kan één opvallende wand - met bijvoorbeeld fraai behang, krijtbordverf of een collage van verschillende fotolijsten - uw keuken direct meer pit geven. Niet spannend genoeg? Op www.pimpyourkitchen.nl bestelt u uniek fotobehang, van een indrukwekkende skyline tot koken tussen de koeien.