Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image
Inspiratie

De grootste Siematic showroom - Mandemakers Keukens

Uniek in Nederland

Geplaatst op: 22 oktober 2015

Bij Mandemakers Keukens kunt u terecht voor het grootste aanbod SieMatic keukens van Nederland. In onze showroom in Kaatsheuvel hebben we zelfs een speciale SieMatic wereld voor u ingericht, uniek in Nederland!

Het topmerk <link keukencollectie siematic-keukens>SieMatic is al sinds 1929 een begrip in de keukenbranche. Niet zo gek ook; SieMatic keukens zijn geliefd om hun strakke lijnen, perfect uitgewerkte details en vooral om hun onovertroffen kwaliteit. De SieMatic wereld in Kaatsheuvel maakt het unieke interieurdesign van SieMatic nu bovendien nóg beter zichtbaar voor iedereen.

Het grootste aanbod SieMatic keukens

In de SieMatic Wereld maakt u kennis met de allernieuwste keukens in compleet ingerichte stijlkamers, alle mogelijke materialen en uitvoeringen en de nieuwste apparatuur en accessoires. Een indrukwekkend en uniek stuk in de winkel in Kaatsheuvel, dat in Nederland verder nog nergens zo te zien én te beleven is. U kunt er namelijk niet alleen inspiratie opdoen en kiezen uit het grootste aanbod SieMatic keukens van ons land, maar uw keuken ook volledig naar eigen inzicht en smaak laten samenstellen door onze keukenadviseurs

SieMatic Urban: stedelijk design

Ook de nieuwste aanwinst van SieMatic, de Urban stijlgroep, is in Kaatsheuvel te zien. De winkel heeft daarmee een flinke primeur in handen. Met de nieuwe stijlgroep Urban, richt SieMatic zich tot liefhebbers van het levendige en inspirerende leven in de stad. Of u nu in New York, Londen of Berlijn woont en in een rijtjeshuis, loft of appartement; het leven in de stad is voortdurend on the move, is de gedachte achter de nieuwe keukenlijn. Het meest opvallende element van SieMatic Urban is een vrijstaande unit met afgeronde zijpanelen: de buffetkast SieMatic 29.

Bezoek en beleef!

Als gast in de wereld van SieMatic, wordt u uiteraard vakkundig begeleid en geadviseerd door onze keukenadviseurs. Wilt u een kijkje komen nemen of bent u op zoek naar meer informatie? Kijk dan <link keukenwinkels kaatsheuvel>hier voor meer informatie.