Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image
Inspiratie

De mooiste keukengrepen

Geplaatst op: 8 april 2016

Ze vormen misschien wel het kleinste onderdeel van uw keuken, maar zijn tóch sfeerbepalend en daarmee een belangrijk aspect in uw keuzeproces: knoppen en grepen. We hebben de mooiste opties voor u op een rijtje gezet.

Bij het kiezen van een nieuwe keuken, zijn de grepen niet het eerste – en misschien zelfs wel het laatste – aspect waar u aan denkt. Toch bepalen juíst de grepen uiteindelijk de complete uitstraling van uw keuken. Er zijn dan ook tal van opties en honderden soorten en maten om uit te kiezen, van RVS, metaal, hout of porselein tot strak, sierlijk, klassiek of landelijk.

Uitproberen
De keuze voor een bepaalde greep is afhankelijk van de stijl van uw keuken en uw smaak, maar het is ook belangrijk wat u fijn en handig vindt. Niet elke greep is immers breed genoeg voor brede handen en voelt de greep goed en zacht aan, zonder scherpe randen? We raden u aan verschillende grepen uit te proberen, om te ervaren hoe ze werken in de praktijk.

Onze top 7

Bent u op zoek naar grepen voor uw nieuwe of bestaande keuken? We inspireren u graag met de mooiste en meest populaire exemplaren van dit moment:

  1. Deze strakke RVS greep van Miele is dezelfde als die op de inbouwapparatuur van het merk. Zo kunt u één greep in gehele keuken doorvoeren. De grepen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.  

  2. Een robuuste greep waarin metaal en hout wordt gecombineerd. Perfect voor een industriële, maar ook voor een landelijke keuken. Het hout is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

  3. Verouderd ijzer zorgt direct voor een stoere uitstraling. De greep is daarbij lekker ruim en daarmee erg praktisch.

  4. Met een minimalistische en strakke greep in mat zwart heeft u toch het gemak van grepen, maar de moderne look en feel van greeploos.

  5. Deze greep van gegoten ijzer in mat zwart is handgemaakt! U voegt daarmee gegarandeerd een uniek element toe aan uw keuken.

  6. Een ringgreep, vergelijkbaar met een ouderwetse deurklopper, wordt voornamelijk toegepast in landelijke keukens. De RVS kleur zorgt voor een frisse blik.

  7. Ook deze greep is van RVS en wordt door zijn klassieke vormgeving veelal toegepast in de landelijke stijl.

Wilt u deze, of soortgelijke grepen graag eens in het echt bekijken of proberen? U bent van harte welkom in onze showroom. Graag tot ziens!