Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Trend

De nieuwste trend: donkere keukens

Geplaatst op: 6 augustus 2018

De donkere keuken zien we steeds vaker terug. De altijd populaire witte keuken maakt langzaamaan ruimte voor een donkere variant. Donkere en zwarte keukens bieden talloze mogelijkheden en hebben een exclusieve, stoere uitstraling. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met zwarte keukens? Lees dan snel verder en laat u inspireren door deze stijlvolle trend. De gehele collectie keukens van Mandemakers bekijkt u hier.

De laatste trend in keukenland

Donkere en zwarte keukens bieden meer mogelijkheden dan u in eerste instantie verwacht. Er bestaan talloze tinten zwart, waardoor er een ruime keuze bestaat. Door verschillende materialen en donkere tinten met elkaar te combineren creëert u meer diepte in de ruimte. Ook contrasten tussen glans en mat laat uw keuken net wat extra leven. Is een compleet zwarte keuken niks voor u? Denk dan eens aan een lichtere keuken met donkere of zwarte elementen. Dit zorgt voor een bijzonder en stijlvol contrast. Een donker werkblad, gootsteen of apparatuur behoort tot de mogelijkheden.

Diverse stijlen in een donkere keuken

Met een donkere keuken kunt u qua stijl alle kanten op. Is een moderne look iets voor u? Kies dan voor glanzende keukenelementen. Een industriële look creëert u door te combineren met grove en robuuste materialen. Met kaderdeuren of bewerkte groeven zorgt u voor een landelijke keukenstijl. Daarnaast is een donkere keuken ook goed te combineren met hout. Houten elementen zorgen voor een zachtere look en passen ook prachtig bij een landelijke keuken.

Breng een bezoek aan een van de showrooms

Wilt u de verschillende mogelijkheden met donkere en zwarte keukens in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan een van de showrooms. Hier bewondert u op uw gemak diverse keukens en laat u zich inspireren door de mogelijkheden. Bovendien kunt u met al uw vragen terecht bij een van de keukenprofessionals, die u graag voorzien van een vrijblijvend en passend advies.

Ontwerp zelf uw eigen 3D keuken!

3D keuken ontwerpen

Kies uw eigen stijl, opstelling en indeling. Eenvoudig kostenloos en snel met onze 3D tool.