De nieuwste innovatie van Quooker: de Quooker die alles kan

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
De Quooker die alles kan

De nieuwste innovatie van Quooker: de Quooker die alles kan

Geplaatst op: 11 juni 2018

De Quooker die alles kan, daarmee haalt u alles uit één kraan. Met de nieuwste innovatie van Quooker geniet u van kokend, warm, koud, koel bruisend én gefilterd water. Hierbij zijn het bruisende en gefilterde water de splinternieuwe aanvulling op deze innovatieve kraan. Mandemakers Keukens vertelt u graag meer over deze Quooker die alles kan. 

Wat is de Quooker die alles kan?

De nieuwste Quooker is een luxe aanvulling op uw huidige Quooker. Met de traditionele variant haalt u met slechts één handeling kokend water uit de kraan, maar ook warm en koud water. Het kokende water komt uit het bijbehorende Quooker-reservoir. De nieuwe Quooker heeft naast het reservoir een geavanceerd systeem met filterset én een CO2-cilinder. Hiermee tapt u in een handomdraai zowel koud bruisend als gefilterd water. Het systeem wordt, net als het reservoir, onder uw keukenkastje weggewerkt. De kraan blijft dus hetzelfde: vanaf nu komt alles wat u nodig hebt uit één kraan!

Quooker

Hoe werkt deze nieuwe Quooker?

De nieuwe Quooker werkt hetzelfde als het traditionele exemplaar. Kokend water tapt u nog steeds op een veilige manier door twee keer te drukken en te draaien. De lichtring wordt dan rood, zodat u weet dat er kokend water uit komt. Wilt u liever bruisend water? Druk en draai dan één keer, dan zal de lichtring blauw knipperen. De CO2-cilinder voegt dan koolzuur aan het water toe, waarna er een stroom bruisend water volgt. Houd voor gefilterd water de draaiknop iets langer vast en draai vervolgens de knop. Het water is dan extra puur, zuiver en lekker. Deze manier van water tappen is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar bespaart u ook veel ruimte op uw aanrecht doordat u slechts één kraan nodig hebt. 

Wat zijn de voordelen van de nieuwe Quooker?

Het nieuwe systeem laat u in een handomdraai een heerlijk glas puur, bruisend water tappen. Dat is niet alleen lekker om zo te drinken, ook kunt u er heerlijke limonade of cocktails van maken. Naast het bruisende water, kunt u gaan voor gefilterd water. In het systeem zit een koolstoffilter met miljoenen poriën. Smaak- en reukverstorende stoffen binden zich aan het filter, zodat u drinkwater tapt van de allerbeste kwaliteit. En dat proeft u. Met dit nieuwe, innovatieve systeem van Quooker haalt u een echte alleskunner in huis, die bovendien ook nog eens extra energiezuinig is.

  • De Quooker die alles kan
  • De Quooker die alles kan

Kom naar onze keukenwinkel

Is deze Quooker die alles kan iets voor u, maar heeft u nog vragen na het lezen van deze blog? Kom dan langs in een van onze keukenwinkels, waar onze deskundige adviseurs u graag helpen met het maken van de juiste keuze. Zij voorzien u van een gedegen advies en brengen uw wensen geheel vrijblijvend in kaart.

In 3 stappen
3D keuken ontwerpen

Maak uw eigen keukenontwerp met ons handige ontwerp programma!

Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?