Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image
Tips

De voordelen van All-in-one! - Mandemakers Keukens

All-in-one!

Geplaatst op: 22 oktober 2015

Biedt uw keuken te weinig ruimte voor een magnetron, een oven én een stoomoven, maar kunt u die functionaliteiten toch ook niet missen? Ga voor all-in-one!

Een alles-in-één combiapparaat biedt de voordelen van drie verschillende apparaten in één jasje. U bespaart daarmee niet alleen een boel ruimte, maar ook geld: u koopt immers maar één apparaat, in plaats van drie verschillende aan te moeten schaffen. Welke te kiezen? We selecteerden twee uitstekende opties.

Stoomoven met magnetron

De Miele inbouwstoomoven met magnetron combineert de voordelen van de stoomoven met die van de magnetron. Gebruik de magnetron om snel iets te verwarmen of te ontdooien en schakel de stoomoven in om een lekkere, gezonde en gemakkelijke maaltijd te bereiden waarbij kleur, smaak en vitaminen behouden blijven. De inbouwstoomoven met magnetron is slechts 45 cm hoog dus neemt niet veel ruimte in. Kijk voor meer informatie hier!

Stoomoven met magnetron én oven

De Siemens iQ700 oven combineert een stoominjectie- en magnetronfunctie in één apparaat en bakt en braadt twee keer zo snel als andere ovens. Het is daarmee de snelste oven ooit! Waar het bereiden van een diepvriespizza u voorheen 20 minuten kostte, is die nu in twaalf minuten klaar - zelfs zonder de oven voor te verwarmen. Het apparaat heeft bovendien vijftien 'verwarmingsmogelijkheden' en doordat de iQ700 een oven, magnetron en stoomoven ineen is, bespaart ook dit apparaat veel keukenruimte.

Wilt u meer inspiratie of informatie? Bezoek één van onze showrooms! Onze keukenadviseurs vertellen u graag wat voor u(w keuken) de beste optie is.