Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Trends

Donkere keukens: een ware trend in keukenland

Geplaatst op: 2 mei 2017

Donkere keukens zijn dé trend van dit moment. Ze hebben een moderne, exclusieve uitstraling en springen direct in het oog. Vindt u een donkere keuken in zijn geheel te opvallend of past het niet goed in de ruimte bij u thuis? Denk dan eens aan donkere accessoires. Hiermee geeft u uw keuken een luxueuze look zonder dat uw gehele keuken donker is.

We hebben verschillende opties voor u op een rijtje gezet:

  • Donkere apparatuur. Doordat donkere keukens stijgen in populariteit zijn er steeds meer merken die donkere keukenapparatuur in hun assortiment opnemen in plaats van enkel de standaard RVS apparatuur. Met donkere apparatuur bevordert u de exclusieve uitstraling van uw keuken.
  • Donkere stalen regalen. Met donkere stalen regalen stimuleert u niet alleen de donkere look in uw keuken, maar ook het stoere en industriële aspect.
  • Gietijzeren grepen. Een keukengreep is maar een klein onderdeel van een keuken, maar desondanks hebben grepen veel invloed op de uitstraling. Wanneer u voor donkere, gietijzeren grepen kiest, zult u merken dat uw keuken er direct donkerder uitziet.
  • Donkere spoelbak. Een donkere spoelbak heeft een compleet andere look dan de standaard spoelbakken in RVS. Hiermee geeft u uw keuken een unieke uitstraling.
  • Donkere kraan. Een kraan valt normaal gesproken niet erg op in de keuken. Wanneer u echter voor een donkere kraan kiest, komt hier direct verandering in. Een donkere kraan is namelijk een echte eyecatcher.

Kom langs in de showroom

Wilt u meer inspiratie opdoen wat betreft donkere apparatuur of accessoires? Bezoek dan één van onze showrooms waar u de verschillende mogelijkheden met eigen ogen kunt bewonderen.

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.