Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Trends

Top 3 materialen voor een zo dun mogelijk keukenblad

Geplaatst op: 3 april 2017

Dunne keukenbladen zijn tegenwoordig razend populair! Ze geven uw keuken een stijlvolle en luxueuze look en worden bovendien vervaardigd uit sterk materiaal. Hierdoor bent u met een dun keukenblad niet alleen verzekerd van een prachtige uitstraling, maar ook van hoge kwaliteit en ultiem gebruiksgemak. Bent u op zoek naar een zo dun mogelijk keukenblad voor uw nieuwe keuken? Mandemakers Keukens geeft tips.

Een dun keukenblad voor een moderne look

Dunne keukenbladen komen dankzij hun strakke en stijlvolle uitstraling het beste tot hun recht in moderne keukens. Wat dacht u bijvoorbeeld van een greeploze keuken of kookeiland met een dun keukenblad? Een dun keukenblad is subtiel qua uitstraling, maar springt dankzij de luxueuze look toch direct in het oog. Om deze reden is dit type keukenblad een echte toevoeging aan uw keuken.

Welke materialen zijn geschikt voor een dun keukenblad?

Niet ieder materiaal leent zich voor een dun keukenblad. We hebben de geschikte materialen voor u op een rijtje gezet:

  1. Keramiek is de absolute topper als u kiest voor een dun keukenblad. Het materiaal is vlek- en hittebestendig, hygiënisch en zeer praktisch in gebruik. Keramiek leent zich uitstekend voor dunne keukenbladen, aangezien u met keramiek een blad kunt krijgen van slechts 12 mm dik. Deze dikte is uniek binnen keukenbladen! Daarnaast heeft u met dit materiaal de mogelijkheid om het langste blad aan één stuk te krijgen: een werkblad van maar liefst 3,25 meter.
  2. Composiet is ook een erg populair materiaal voor een dun keukenblad. Dit komt dankzij de natuurlijke uitstraling, de praktische aard van het materiaal en de gunstige prijs-kwaliteitverhouding. U kunt bij composiet kiezen voor zowel een glanzende als matte look.
  3. Een keukenblad van glas is stijlvol, luxueus en bezorgt uw keuken direct een exclusieve uitstraling. Doordat het materiaal extra goed wordt samengeperst, profiteert u van een zeer sterk keukenblad dat nagenoeg niet kan breken. Om het glazen keukenblad helemaal bij de rest van uw keuken aan te laten sluiten, heeft u de keuze uit tal van afwerkingen.

Laat uzelf inspireren

Wilt u de mogelijkheden van een dun keukenblad op uw gemak bekijken? Vraag dan nu vrijblijvend ons inspiratie magazine aan en laat u verrassen door de vele voorbeelden en niet te vergeten de nieuwste trends. Op deze manier krijgt u steeds een beter beeld van uw ideale nieuwe keuken.

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.