Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
ATAG

Écht wokken met de Fusion Volcano van ATAG

Geplaatst op: 25 juni 2018

De Fusion Volcano van ATAG is een wokbrander waarmee zowel de hobbykok als de professional overheerlijke wokgerechten bereidt. Want wie écht wil wokken, heeft hoge temperaturen nodig. ATAG heeft het vuur opnieuw uitgevonden met de krachtige Fusion Volcano. Houdt u van wokken en bent u nieuwsgierig naar deze unieke wokbrander? Mandemakers Keukens vertelt u er meer over!

Wat maakt de ATAG Fusion Volcano zo uniek?

De innovatieve Fusion Volcano wokbrander presteert onder zeer hoge temperaturen. Zo blijven smaken en vitamines bewaard en geniet u van een knapperige beet. De vlammenpoortjes zijn onder een hoek in de kegel geboord, wat de vlam extra krachtig, heet en mooi laag houdt. Op de speciaal ontworpen wokring kunt u een wokpan met een bolle bodem stevig plaatsen. Draai de wokpan vrij rond en wok als een echte professional! Dankzij de verfijnde brander kunt u het gerecht ook gerust laten sudderen op de laagste stand. Haal het échte wokken naar uw keuken met de ATAG Fusion Volcano. 

De Fusion Volcano wokbrander in uw kookplaat

De Fusion Volcano wokbrander is onderdeel van een ATAG kookplaat. Hierin heeft u de mogelijkheid om eindeloos te combineren. Ga bijvoorbeeld voor een ruime 4-pits gaskookplaat, aangevuld door de Fusion Volcano. Zo geeft u een robuuste draai aan uw keuken en bereidt u de lekkerste maaltijden nauwkeurig op vuur. Of kies voor het beste van beide werelden: een energiezuinige, moderne inductiekookplaat gecombineerd met de krachtige wokbrander. Hoe dan ook, de kookplaten van ATAG zijn altijd een blikvanger in uw keuken. Oogstrelende materialen, zoals hoogwaardig roestvrij staal en keramisch glas, zorgen voor dat luxe gevoel en een ultieme kookbeleving. 

Bezoek onze showroom

Bent u benieuwd naar de ATAG Fusion Volcano? Breng een bezoek aan een van onze showrooms en bewonder de kookplaten van ATAG met eigen ogen. In onze winkels vindt u volop inspiratie voor uw keuken. Bovendien staan onze deskundige adviseurs hier voor u klaar om uw wensen geheel vrijblijvend in kaart te brengen.

Ontwerp zelf uw eigen 3D keuken!

3D keuken ontwerpen

Kies uw eigen stijl, opstelling en indeling. Eenvoudig kostenloos en snel met onze 3D tool.